🔥İndirim D&R Legolarda %30 İndirim

yagizjdkg

80+
Reaksiyon skoru
51
Mağazalarda da ikinci ürüne yuzde 50 indirim var diyorlar ama dogrulayamadim gitmediğim için alan varsa dogrulayabilir yanlış da olabilir

Akakceden baktım çoğu üründe en ucuz D&R gosteriyor. LEGO fiyatları ezelden beri pahalı zaten
5 ürün baktım 5'i de ya 100 lira daha pahalı ya piyasa fiyatı hocam. 3-4 aydır sardım lego işine fiyatlara az çok hakimim gözle görülür bi indirim yok. Trendyol indirim yapıyor daha çok

indirimden önce / indirimden sonra
1779802712433.webp

5 ürün baktım 5'i de ya 100 lira daha pahalı ya piyasa fiyatı hocam. 3-4 aydır sardım lego işine fiyatlara az çok hakimim gözle görülür bi indirim yok. Trendyol indirim yapıyor daha çok
Asil indirim mağazalarda diyorlar hocam açıklamaya yazdigim. Benim baktiklarimda ya D&R en ucuz ya da Amazon, Hepsiburada da kampanya yapmış bazılarının fiyatı fena degil

Son düzenleme:
Asil indirim mağazalarda diyorlar hocam açıklamaya yazdigim. Benim baktiklarimda ya D&R en ucuz ya da Amazon, Hepsiburada da kampanya yapmış bazılarının fiyatı fena degil
Öyle bi indirim varsa mantıklıymış

Trendyol anlık indirim yapıyor genelde hemen bitiyor. 1500 liralık arabaları 1000'e falan indiriyolar

eger oyle bisi varsa f1 seti baya ucuza gelir
Öyle bi indirim varsa mantıklıymış

Trendyol anlık indirim yapıyor genelde hemen bitiyor. 1500 liralık arabaları 1000'e falan indiriyolar
Bana arkadas söyledi de hiç afişini falan bulamadim o yüzden yanlış da olabilir veya şubeye özel falan ihale bize kalmasin alan birileri daha dogrularsa guncelleriz başlığı :D
Edit Müşteri hizmetlerine sordum onlar da bakamiyoruz mağazaya gitmeniz lazım dediler

Son düzenleme:
7.5 klık ducatti panigale v4 motorunu sanki 11k dan 8.5 e düşmüş gibi gösteriyorlar bmw 1000rr zaten indirimsiz fıyatı 11k bu şimdi indirim mi oluyor milleti tokatlamak mı

Mağazalarda da ikinci ürüne yuzde 50 indirim var diyorlar ama dogrulayamadim gitmediğim için alan varsa dogrulayabilir yanlış da olabilir
Indirim yok gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri