Akakceden baktım çoğu üründe en ucuz D&R gosteriyor. LEGO fiyatları ezelden beri pahalı zatenİndirim değil de bindirim var gibi
5 ürün baktım 5'i de ya 100 lira daha pahalı ya piyasa fiyatı hocam. 3-4 aydır sardım lego işine fiyatlara az çok hakimim gözle görülür bi indirim yok. Trendyol indirim yapıyor daha çokAkakceden baktım çoğu üründe en ucuz D&R gosteriyor. LEGO fiyatları ezelden beri pahalı zaten
Asil indirim mağazalarda diyorlar hocam açıklamaya yazdigim. Benim baktiklarimda ya D&R en ucuz ya da Amazon, Hepsiburada da kampanya yapmış bazılarının fiyatı fena degil5 ürün baktım 5'i de ya 100 lira daha pahalı ya piyasa fiyatı hocam. 3-4 aydır sardım lego işine fiyatlara az çok hakimim gözle görülür bi indirim yok. Trendyol indirim yapıyor daha çok
eger oyle bisi varsa f1 seti baya ucuza gelirAsil indirim mağazalarda diyorlar hocam açıklamaya yazdigim
Öyle bi indirim varsa mantıklıymışAsil indirim mağazalarda diyorlar hocam açıklamaya yazdigim. Benim baktiklarimda ya D&R en ucuz ya da Amazon, Hepsiburada da kampanya yapmış bazılarının fiyatı fena degil
eger oyle bisi varsa f1 seti baya ucuza gelir
Bana arkadas söyledi de hiç afişini falan bulamadim o yüzden yanlış da olabilir veya şubeye özel falan ihale bize kalmasin alan birileri daha dogrularsa guncelleriz başlığıÖyle bi indirim varsa mantıklıymış
Trendyol anlık indirim yapıyor genelde hemen bitiyor. 1500 liralık arabaları 1000'e falan indiriyolar
Indirim yok gibiMağazalarda da ikinci ürüne yuzde 50 indirim var diyorlar ama dogrulayamadim gitmediğim için alan varsa dogrulayabilir yanlış da olabilirD&R
Binlerce kitap, teknoloji ürünü, hediye, müzik ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R’da!www.dr.com.tr