Konuyu okumadan yazmışsın bütçeyi zorlamasın ne demek ne anlıyorsun?ekran kartını aldınız mı almayı mı planlıyorsunuz
işlemci için bütçeniz ne
elinizde başka parçalar varsa anakart mesela ram mesela
bunları belirtmemişsiniz
bütçe belirmemişsini
bütçe önemli değil gibi saçma bir cebapla dönecek olsan
bütçesi işlemci için önemli olmayan birinin 5060 ı seçmesi saçma
yani siz bize yardımcı olmuyosunuz açık konuşmuyorsunuz
biz size nasıl yardımcı olalım
Ryzen 5 7500fDarboğaz yapmasın bütçeyi çok zorlamasın birbirine denk işlemci arıyorum.
konuyu okudumKonuyu okumadan yazmışsın bütçeyi zorlamasın ne demek ne anlıyorsun?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ryzen 5 7500f
İyi misin sakin ol öncelikle ne DDR4'ü ne soketi ne anlatıyorsun sistem toplamayı düşünüyorum zaten her parçaya tek tek bütçe ayrılmaz canım benim önem verdiğim parçalar ekran kartı ve onu darboğaza sokmayacak onu karşılayacak en mantıklı bir iki işlemci önerisi istedim. Total bütçem fln seni ne ilgilendirir kardeşim ortada daha setup'ın s'si yok burdan öneriye göre gerekirse daha dandik bir kasa alırım önemli olan işlemci anakart ekran kartı benim için sen bana niye patladın şimdi hayırdır?konuyu okudum
ben eleştiriyi diğer söylemlerimle post sahibinin özelinde olmakla beraber genel de yaptım
5060 için işlemci önerisi hadi bütçeyi zorlamasın
7500f önerdik 5600 e var
anakartı ne biliyor muyuz
ddr4 rami var belki elinde
bu benim DDR 4 ramlere uyarmı diye bir soru ile karşılaşacakmıyız biliyor muyuz
belki de hiç bir şeyi yok
ekran kartını da yeni aldı veya alma planı var
tek tek almaktansa hazır sistem alsa daha mantıklı olacak
KONU OLAYI OKUYUP OKUMAMAK DEĞİL
KONU Yetersiz bilgilerle yardım istemek
geri kalan ürünleri kendi başına seçecek olan kişi
herhalde bütçesi doğrultusundaki en iyi işlemciyi de seçmeyi becerebilir
VE SON OLARAK
Bütçeyi zorlamasın demek
en ucuzundan en fiyat performans olsun demek değildir
%90 İŞİNİ R5 7500F GÖRECEK ZATEN ONA LAFIM YOK
Ama benim bütçemi 6000 tl zorlarken
senin bütçeni 9000 tl zorlamaz
Elimde DDR4 var belki de mi?? Öyle bir şey belirtmememe rağmen her olasılığı, medeni halimi falan da düşünüp işlemciyi önerirsen daha da memnun edersin eyvallah kardeşimkonuyu okudum
ben eleştiriyi diğer söylemlerimle post sahibinin özelinde olmakla beraber genel de yaptım
5060 için işlemci önerisi hadi bütçeyi zorlamasın
7500f önerdik 5600 e var
anakartı ne biliyor muyuz
ddr4 rami var belki elinde
bu benim DDR 4 ramlere uyarmı diye bir soru ile karşılaşacakmıyız biliyor muyuz
belki de hiç bir şeyi yok
ekran kartını da yeni aldı veya alma planı var
tek tek almaktansa hazır sistem alsa daha mantıklı olacak
KONU OLAYI OKUYUP OKUMAMAK DEĞİL
KONU Yetersiz bilgilerle yardım istemek
geri kalan ürünleri kendi başına seçecek olan kişi
herhalde bütçesi doğrultusundaki en iyi işlemciyi de seçmeyi becerebilir
VE SON OLARAK
Bütçeyi zorlamasın demek
en ucuzundan en fiyat performans olsun demek değildir
%90 İŞİNİ R5 7500F GÖRECEK ZATEN ONA LAFIM YOK
Ama benim bütçemi 6000 tl zorlarken
senin bütçeni 9000 tl zorlamaz
Neden önermiyorsunuz Hocam elimde yok sadece setup kurmayı düşünüyorumÖncelikle 5060 almadıysan almanı önermem
Bütçe zorlamasın dediğin için 7500f
İyi misin sakin ol öncelikle ne DDR4'ü ne soketi ne anlatıyorsun sistem toplamayı düşünüyorum zaten her parçaya tek tek bütçe ayrılmaz canım benim önem verdiğim parçalar ekran kartı ve onu darboğaza sokmayacak onu karşılayacak en mantıklı bir iki işlemci önerisi istedim. Total bütçem fln seni ne ilgilendirir kardeşim ortada daha setup'ın s'si yok burdan öneriye göre gerekirse daha dandik bir kasa alırım önemli olan işlemci anakart ekran kartı benim için sen bana niye patladın şimdi hayırdır?
Elimde DDR4 var belki de mi?? Öyle bir şey belirtmememe rağmen her olasılığı, medeni halimi falan da düşünüp işlemciyi önerirsen daha da memnun edersin eyvallah kardeşim
Neden önermiyorsunuz Hocam elimde yok sadece setup kurmayı düşünüyorum
SİZ VARYA İYİLİKTEN ANLAYAN İNSANLARSANIZİyi misin sakin ol öncelikle ne DDR4'ü ne soketi ne anlatıyorsun sistem toplamayı düşünüyorum zaten her parçaya tek tek bütçe ayrılmaz canım benim önem verdiğim parçalar ekran kartı ve onu darboğaza sokmayacak onu karşılayacak en mantıklı bir iki işlemci önerisi istedim. Total bütçem fln seni ne ilgilendirir kardeşim ortada daha setup'ın s'si yok burdan öneriye göre gerekirse daha dandik bir kasa alırım önemli olan işlemci anakart ekran kartı benim için sen bana niye patladın şimdi hayırdır?
Elimde DDR4 var belki de mi?? Öyle bir şey belirtmememe rağmen her olasılığı, medeni halimi falan da düşünüp işlemciyi önerirsen daha da memnun edersin eyvallah kardeşim
Neden önermiyorsunuz Hocam elimde yok sadece setup kurmayı düşünüyorum
Haklısın kardeşim hayırlı bayramlarGEREK AM4 SİSTEMDEN İŞLEMCİ ÖNERİLECEK OLSA EN UCUZ EN İDEAL
5600
GEREK AM5 NAKADINDAN EN UCUZ EN İŞLEVSEL İŞLEMCİ ÖNERİLECEK OLSA
7500F
KALDI Kİ HİÇ ÖNERMEDİĞİMİZ İNDİRİM POSTLARI PAYLAŞILDIĞINDA BİLE SICAK BAKMADIĞIMIZ
8400F
Bunların hiçbiri zaten darboğaz sorunu yaşatmayacak sana
BUNU DAHİ BİLMİYORSAN ki olabilir
hiç birimiz herşeyi mükemmel biliyor değiliz biildiğimizi paylaşmak bilmediğimizi öğrenmek için buradayız
AMA BUNU DAHİ BİLMİYORSAN
Elindeki parçalar ile ilgili soru sorana
max bütçe sorana
UKALA UKALA SANA NE BENİM BÜTÇEMDEN DENMEZ
NEDEN DENMEZ
Bir kere o kart kesinlikle alınmaz demem ama tercih sırasında son sıralara girecek bir kart
SEN UKALA UKALA BÜTÇEMDEN SANANE DİYENE KADAR
Max bütçeni söylesen kullanım amacını söylesen
Misal işlemci için 12k ayırdım her türlü oyunu oynarım
biz de deriz ki
bak bu ekran kartına 6k lık 7500f bile rahat yeter ama
madem bu bütçen var
gel 6k ya 7500f al
şu 5060 parasının üstüne de 3500 tl-4000tl daha koy
9060xt 16 gb al
1080p de de iş görür
2k da da iş görür
VEYA
Sen yine 12k bütçem var dedin
cs valo filan oynuyorum pek başka oyun bilmem dedin
kardeş 12k demişsin bütçeyi ama
hani biraz daha zorlayabilir misin kendini 7800X3D yapsak ta fps oyunlarında çok daha iyi verim alsan deriz
hani diyordun ya ukala ukala gerekirse dandik bir kasa alırım diye
kardeş gerekirse dandik bir kasa al şimdilik ordaki farkı da işlemci için harcayalım derdik mesela
YANİ Birden fazla ihtimaller doğrultusunda
kullanım amacın
elinde ürün var mı yok mu başka
ve istediğin ürüne göre ayırdığın max bütçe doğrultusunda burada birden fazla alternatif sunulabilirdi
AMA DOĞRU YA BEN KİM OLUYORUM Kİ
SENİN BÜTÇENİ BİLMEK HAKKIM
ÖRTÜLÜ ÖDENEK YA SANKİ BÜTÇEN