oblivion34
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
hangisini alalım arkadaşlar en iyisi hangisi switchlerden
White Jelly modelinin Strawberry Mint switch modeli kalmış alsam mı hocam önerir misiniz yoksa diğer switchleri mi beklesem ne dersiniz ?Switchler hepsinde iyi, renge göre tercih edin derim
Hocam diğer switchler gelmez zaten, 2-3 gündür gördüğüm kadarıyla her renk modeli tek switchle geliyor çünkü.White Jelly modelinin Strawberry Mint switch modeli kalmış alsam mı hocam önerir misiniz yoksa diğer switchleri mi beklesem ne dersiniz ?
3 switchden sizin favoriniz hangisi olurdu ?Hocam diğer switchler gelmez zaten, 2-3 gündür gördüğüm kadarıyla her renk modeli tek switchle geliyor çünkü.
Bana kalırsa çok rahat değer. Özellik olarak aşırı farklı değiller ama kasa olarak plastik yerine alüminyum alaşım almış oluyorsun.Aula f75 düşünüyordum da bu sanırım özellik olarak daha iyi fiyat farkına değer mi?
Bana kalırsa en iyi 3 model Baileys, Folding ve White Jelly görüntü olarak.quantum wateland modelini aldım daha çok Magic keyboard kullanıyorum yıllardır ama klavyem bozulduğu için arayışa geçmiştim daha sofi diye turkuaz switcliyi aldım ama arkadaşlarım keycaplarin çok çirkin olduğunu idda etti sizce geldiğinde de çirkin durur mu yoksa değiştireyim mi aldığım modeli
Bence de bir tık çirkin, black contours en güzeliquantum wateland modelini aldım daha çok Magic keyboard kullanıyorum yıllardır ama klavyem bozulduğu için arayışa geçmiştim daha sofi diye turkuaz switcliyi aldım ama arkadaşlarım keycaplarin çok çirkin olduğunu idda etti sizce geldiğinde de çirkin durur mu yoksa değiştireyim mi aldığım modeli