🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

White Jelly modelinin Strawberry Mint switch modeli kalmış alsam mı hocam önerir misiniz yoksa diğer switchleri mi beklesem ne dersiniz ?
Hocam diğer switchler gelmez zaten, 2-3 gündür gördüğüm kadarıyla her renk modeli tek switchle geliyor çünkü.

Aula f75 düşünüyordum da bu sanırım özellik olarak daha iyi fiyat farkına değer mi?

Aula f75 düşünüyordum da bu sanırım özellik olarak daha iyi fiyat farkına değer mi?
Bana kalırsa çok rahat değer. Özellik olarak aşırı farklı değiller ama kasa olarak plastik yerine alüminyum alaşım almış oluyorsun.

quantum wateland modelini aldım daha çok Magic keyboard kullanıyorum yıllardır ama klavyem bozulduğu için arayışa geçmiştim daha sofi diye turkuaz switcliyi aldım ama arkadaşlarım keycaplarin çok çirkin olduğunu idda etti sizce geldiğinde de çirkin durur mu yoksa değiştireyim mi aldığım modeli

quantum wateland modelini aldım daha çok Magic keyboard kullanıyorum yıllardır ama klavyem bozulduğu için arayışa geçmiştim daha sofi diye turkuaz switcliyi aldım ama arkadaşlarım keycaplarin çok çirkin olduğunu idda etti sizce geldiğinde de çirkin durur mu yoksa değiştireyim mi aldığım modeli
Bana kalırsa en iyi 3 model Baileys, Folding ve White Jelly görüntü olarak.

Bence de bir tık çirkin, black contours en güzeli

arkadaşlar cahilliğimi mazur görün ama manyetik switch olmayan bir klavyeye neden bu para verilir anlam veremiyorum

Kullanan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri