256 gb demek istemiş sanırım arkadaşsorun değil ya ağırlık
samsung 7 bu 4 yıl güncelleme alacak . önemli olan güncelleme alması .şuan s25 fe ye karar verdim son sözü ösym söyleyecek bakalım kazanacaz mı sınavıTercih Meselesi Ama Güzel Bence .
![]()
Oppo Reno14 5G 12/256 GB Opal Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Reno14 5G 12/256 GB Opal Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Evet Ama Samsun Bu Fiyatlara FE Serisini Sunuyor Özellikleri Cezbettirmiyor Şahsen Yazılım Olarak 7 Güncelleme Haricinde Oppo'nun Yazılımı Gayet Güzel .samsung 7 bu 4 yıl güncelleme alacak . önemli olan güncelleme alması
batarya ve hızlı şarjda s25 fe daha iyi üstüne daha yeniEvet Ama Samsun Bu Fiyatlara FE Serisini Sunuyor Özellikleri Cezbettirmiyor Şahsen Yazılım Olarak 7 Güncelleme Haricinde Oppo'nun Yazılımı Gayet Güzel .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Samsung Tarafında Kalıyorsan Düz S24 Al Daha Mantıklı .
Tercih Meselesi En Fazla 1 Yıl Fazla Güncelleme Alacak .batarya ve hızlı şarjda s25 fe daha iyi üstüne daha yeni
S25 daha mantıklı geliyor bana bende telefon alacam çünkü s25 artmadı ama s25fe saçma sapan yükseldi.yapcak bişe yok
yapcak bişe yok
S24 kullaniyirum 1 aydir sarji bir gunu rahat cikariyor ama oyun oynarsan çıkarmaz onun dısında bildigin samsung kalitesi kamerasıda baya iyi arkadaşımın iphone 15 ile karşılaştırdım iphone 15 kalitesine yakin kamerasıS25 daha mantıklı geliyor bana bende telefon alacam çünkü s25 artmadı ama s25fe saçma sapan yükseldi.