Gta 6 İçin Xbox Series S Alınır mı?

bence ps5 slim alın gerek koldaki teknolojiler olsun oyunları olsun çok güzel bana kalırsa bilgisayarım olmasa çok isterdim almayı oyunları biraz pahalı olsa da xboxda fazla seçeneğiniz olmayacak ve ps5 in piyasası çok hızlı

siz gta6 nin 500 gb olacagini falanmi dusunuyosunuz series s gayet yeterli olur ama oyle ama boyle series gta 6 yi bir sekilde oynaticak
200GB yi geçmez ham oyun, Series S için de zaten yüksek kalite modeller oyun dosyasına eklenmediği için daha düşük oluyor oyun boyutları.

Ama evet ilerde modlar gelir online gelir güncelleme gelir falan zamanla artar boyutu o doğrudur.

Kıyas yapmak gerekirse GTA5 ilk sürümü (PS3) 20GB civarı şuanki boyutunu herkes biliyor.

siz gta6 nin 500 gb olacagini falanmi dusunuyosunuz series s gayet yeterli olur ama oyle ama boyle series gta 6 yi bir sekilde oynaticak
yarabbim cahil e laf anlatmak çok zor hayatında konsol kullandınmı sen oyuna güncelleme geldiginde gta 6 ya 10-20 gb da her seferinde güncelleme gelicektir yani depolamanda onu kaldıracak kapasitede olmalı

GTA 6 konsollarda en iyi performans olarak PS5 PRO da çalışacaktır. Ve hatta PS5 PRO'ya PSSR 2.0 geldi ve konsol hem oyunlarda görüntü netlik olsun düz PS5 göre fark çoğaldı. Bence PS5 PRO tavsiye ediyorum. Eğer PS5 PRO almak istemiyorsanız, tavsiyem düz PS5 olur. Fakat xbox series S almanızı asla tavsiye etmiyorum. Çünkü bu konsol yüzünden xbox series X iyi performans gösteremiyor. Çünkü xbox series S gerekse ram yetersizliği, gerekse oldukça güçsüz bir grafik işlemcisi yani GPU'ya sahiptir. Rockstar her ne kadar da konsollara değer veren ve optimizasyon konusunda başarılıdır. Ama ona rağmen xbox series S büyük ihtimalle GTA 6 720p hatta 480p'ye düşebilir. Çünkü bu konsol aşırı güçsüz ve bu konsol yüzünden bazı multiplatform oyunlar Xbox series X geç çıktı. Ve PS6 konsolun erken bir ihtimalle 2028 sonu hatta 2029 sarkabileceğini düşünüyorum. Yukarıda linkini attığım haberde Sony PS6 çıkış tarihi hakkında piyasaya sürülme konusunda henüz hiçbir karar vermediklerini söylüyor. Yani Sony bile PS6 piyasaya çıkacağını kararlaştırmamış. Hatta bence PS6 en erken 2028 gibi çıkacağını ama en genç ps6 2029 gibi çıkabileceğini tahmin ediyorum.

Son düzenleme:
Geri