Bilgisayar Hanem
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Sikakeyb Castle HM80 i klavye alınır mı beyler fps tarzı oyunları oynuyorum
alınırSikakeyb Castle HM80 i klavye alınır mı beyler fps tarzı oyunları oynuyorum
Hocam fiyatına değer mi sencealınır
Tryhard oynuyorsan değer en iyi manyetik klavyelerden biriHocam fiyatına değer mi sence
Wtcn da görmüştüm tuş sesleri falan çok hoşuma gittiTryhard oynuyorsan değer en iyi manyetik klavyelerden biri
Kanki tuş sesi bir klavyeyi almak için en son sebeplerinden biri olmalıWtcn da görmüştüm tuş sesleri falan çok hoşuma gitti
Hocam gecikme değerleri falanda düşük sanırım klavyenin Fps tarzı oyunlarda çok iyi yorumları falan aldım ama doğru mudur sizce ?Kanki tuş sesi bir klavyeyi almak için en son sebeplerinden biri olmalı
klavye hakkında bilgi sahibi değilim ama 10 lira verdikten sonra iyidir herhaldeHocam gecikme değerleri falanda düşük sanırım klavyenin Fps tarzı oyunlarda çok iyi yorumları falan aldım ama doğru mudur sizce ?
Hocam incelemesini falan izledim yorumlara falan baktım FPS oyunlarında top klavyeklavye hakkında bilgi sahibi değilim ama 10 lira verdikten sonra iyidir herhalde
Hocam almaya değer bir klavye mi sence fps tarzı oyun oynuyorum genelde csPerformans olarak tartışmaya kapalı bir klavyedir. Ama renk seçimi ve tasarım olarak beğenmiyorum. Geçmişe o kadar da özlem duymuyorum.
Almaya değer mi derken benim için değmez. Ben farklı bakıyorum olaya kriterlerim farklı. Klavyeyi özetleyelim.Hocam almaya değer bir klavye mi sence fps tarzı oyun oynuyorum genelde cs