🔥İndirim Vatan Stokları Temizliyoruz Kampanyası

Ekler

• IMG_9156.webp
    IMG_9156.webp
    47 KB · Hit: 170
Pil %100. Garantisi de varmış kasko almasam daha iyiymiş.
e çok iyi çok sevindim unutmazsam haftaya benimki geliyor bayram dolayı ertelendi kargom geldiğinde bende güncellerim inşallah seninki gibi olur garanti 2028 olması çok tatlı bir olay ama kaskoda şöyle bir şey var sen haşat etsende yine %70ini karşılıyor diye biliyorum

Abi vatandan sanırım sıkıntı yaşamadan bi ben bi de batıkentten gelen abi sorun yaşamadan gitti, fit3 gerçekten şarj tutmadı orada kandırdıklarını sanmıyorum kaç defa deneyip baktılar. Bizim saatlere de he onlar çalışmıyor çekip almaya çalışmadılar biz istedik getirdiler baktık aldık. Ama bir iki kişi apple watch almış çalışanlardan önden, diğerlerine de ekran kırık dedi ne kadar doğru bilmem.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pil %100. Garantisi de varmış kasko almasam daha iyiymiş.
Hayırlı olsun hocam sizinki direkt sıfırmış. Ben samsungun garanti kontrolünü yapamadım çıkmadı hiçbir yerden ama kasko yaptık zaten 400tl diyip 2klık saate

bitince günceller misin beni de sarj yokdiye sarj etmedilerbenimkini de görselde bir şey yoktu valla da
Mağazadan watch 10 aldım bende sarjj ettirdim ama güncelleme vardı beklemeden aldım eve geldim pil%100 garanti bugün başladı. Sizinde böyledir çok büyük ihtimalle

Arkadaşlar 2 tane Watch 10 aldık arkasımla bana ürünler temiz diğer konuda bahsetmiştim sizde görün temizse alınır aklınızda şüphe kalmasın.

Demo mod çıkıyor çalışanda çıkartıyor sizde yapabilirsiniz çok zorlamaz diye düşünüyorum benim Watch 10 daha 5 ay garantisi var başlıca böyle diyebilirim soru sorarsanız yanıtlamaya elimden geldiğince çalışırım

Ek olarak telefondan mağazaya yada evinize sipariş edebiliyorsunuz
bende adanadaki watch 10 lardan birini alacağım yakın bana şehrimde yani. yarın gideceğim garanti işi sitede 24 ay yazıyor o nasıl işliyor 5 ay demişsin.

bende adanadaki watch 10 lardan birini alacağım yakın bana şehrimde yani. yarın gideceğim garanti işi sitede 24 ay yazıyor o nasıl işliyor 5 ay demişsin.
Saat daha önceden aktif edildiyse 24 ay garanti süresi apple tarafından başlamış oluyor. Bunu saatin seri nosundan sorgulayabilirsin. Benim aldığımın garantisi bugün başladı. Forumda bir kaç arkadaş daha var onların saatlerinin de garantisi bugün başlamış. Mağazaya gittiğinde kac tane stok varsa sırayla hepsini inceleyebilirsin. Pil yüzdesi ve garanti sürelerini kontrol ederek al hocam.

Saat daha önceden aktif edildiyse 24 ay garanti süresi apple tarafından başlamış oluyor. Bunu saatin seri nosundan sorgulayabilirsin. Benim aldığımın garantisi bugün başladı. Forumda bir kaç arkadaş daha var onların saatlerinin de garantisi bugün başlamış. Mağazaya gittiğinde kac tane stok varsa sırayla hepsini inceleyebilirsin. Pil yüzdesi ve garanti sürelerini kontrol ederek al hocam.
2 mmağazada da var yarın bakarım bayramda açıktır umarım

Adam gibi 2 telefon vardı z 6 ve magic 6 pro 2 side demo çıktı çalışmıyorlarmış garanitiye göndermişler , gittim bari saat alayım fit 3 samsung alıcaktım oda bozuk çıktı ben bunların yapacağı reklamı si....
Magic 6 pro ve huawei gt 4 aldım bakalım bekliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Z flip 6 ve honor magic 6 pro ikiside demo olduğundan ekranlarında sıkıntı varmış satış yapılamıyormuş
Hangi şubesi söyledi onu ben satın aldım bekliyorum haftaya gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri