🔥İndirim Vatan Oem Şenli̇k İndi̇ri̇mleri̇

iyiymiş bu
Değil. 10GB ve pahalı attığım 12 gb ve daha ucuz

Değil. 10GB ve pahalı attığım 12 gb ve daha ucuz
Daha önce bu markayı hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşım da olmadı, tek bildiğim palitin alt markası sizin firma hakkında bilginiz var mı?

Daha önce bu markayı hiç kullanmadım. Kullanan arkadaşım da olmadı, tek bildiğim palitin alt markası sizin firma hakkında bilginiz var mı?
RTX 3060 almıştım 5800 TL civarındayken ama kullanmaya pek fırsat olmadan sattım.

Adamlar DA 10k'ya Sistem Çıkardığı Zaman , 8.5K'ya Sistem Çıkardı. Tabi Parçaları Hatırlamıyorum Şuan.
30-40 liraya halledecegim seye vatanda 306 lira verdim oda zaten isime yaramadi yine usb dönüştürücü icin 65 lira vermistim eve geldim calismadi baska yerden 25 liraya aldim ben vatanin yanindan geçmem

30-40 liraya halledecegim seye vatanda 306 lira verdim oda zaten isime yaramadi yine usb dönüştürücü icin 65 lira vermistim eve geldim calismadi baska yerden 25 liraya aldim ben vatanin yanindan geçmem
Yani Buna Ne Yapabilirim ? Ona Bakılırsa 170'e İtopyadan Aldığım F310 , Yine İtopyada Ertesi Gün 325 TL Oldu.
Ben Kampanyadan Bahsediyorum. Tekil Kullanımda Hepsi Kötü zaten , HB , Trendyol Tekil Kullanımda Daha İyi Oluyor.

Geri