35, 40k'ya Alınacak En İyi Televizyon Önerisi?

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,273
Sorum başlıkta, teşekkürler.

yok hocam 40 ın 1 kuruş üstü çıkmaz ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tcl tavsiye ederim bütçene uygun ayrıca inç(boyut) belirtirsen daha iyi olur
spesifik bir ekran büyüklüğümüz yok parasının karşılığını alalım istiyoruz sadece

Hocam o bütçeye enbl özellikli ve uygun fiyatli olan iffalcon 55u95a QD-Mini led 144 hz olan Tv dir, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. Hepsiburada 41 k ya satılıyor, çevremizde alip kullanan ve memnun olan cok kişi var.

Hocam o bütçeye enbl özellikli ve uygun fiyatli olan iffalcon 55u95a QD-Mini led 144 hz olan Tv dir, Tcl c6k ile ayni özelliklerde ve ayni yazilimlari almaktadır. Hepsiburada 41 k ya satılıyor, çevremizde alip kullanan ve memnun olan cok kişi var.

guvenilir bir marka mi? bizi en az 6 7 sene goturmesini istiyoruz.

guvenilir bir marka mi? bizi en az 6 7 sene goturmesini istiyoruz.
TCL ve ıffalcon aynı marka zaten. Iffalcon alt markası tcl nin.

TCL de dünya devi markalardan birisi TV markası denildiği zaman popülerlikte ilk 5 e girer. Hatta en çok tv satan 2.marka falandı sanırım. 6-7 sene olayı şans.

TCL ve ıffalcon aynı marka zaten.
bilmiyordum sagolun neden isimleri farklı ve lg, samsung dan ne onerirsiniz mumkunse oled mini led falan o ekrana sahip bir sey ariyorum.

bilmiyordum sagolsun neden isimleri farklı ve lg, samsung dan ne onerirsiniz mumkunse oled mini led falan o ekrana sahip bir sey ariyorum.
Arçelik ve beko gibi düşün. Iffalcon malzeme kalitesi, kutu tasarımı vs kırpılmış oluyor. Daha sade yani. Gençlere yönelik diyerek daha ucuza aynı modelleri satıyorlar.

OLED 40k da yok. Mini led bu bütçede en iyisi tcl-ıffalcon. En ucuz OLED tv 50 bin tl

Şubat ayında lg c5 vardı bu paraya stok kalmadı alan aldı.

Arçelik ve beko gibi düşün. Iffalcon malzeme kalitesi, kutu tasarımı vs kırpılmış oluyor. Daha sade yani. Gençlere yönelik diyerek daha ucuza aynı modelleri satıyorlar.

OLED 40k da yok. Mini led bu bütçede en iyisi tcl-ıffalcon. En ucuz OLED tv 50 bin tl

Şubat ayında lg c5 vardı bu paraya stok kalmadı alan aldı.
SAMSUNG 55Q6FA bu nasıl?

bilmiyordum sagolun neden isimleri farklı ve lg, samsung dan ne onerirsiniz mumkunse oled mini led falan o ekrana sahip bir sey ariyorum.
TCL C6k Q6C = İFFALCON U95A. Gidipte TCL'e fazla para vermenize gerek yok zaten tv'de TCL tuşu falan var aynı ürün yani. İFFALCON U95A kullandım memnun eder güzel bir ürün. 50 inç modeli beğenmedim 55 inç modeli gayet başarılı, muazzam bir hoparlörü var. Bu bütçede salon için güzel samsung LG TV çıkmaz. Salona alacaksanız minimum 55 inç olması lazım. Miniled olmasına özen gösterin. İffalcon google TV, dolby vision vs. güzel sertifikalarıda var. Fiyatına göre memmun eder bir TV. Amazonda ara ara verilen kuponlar ile 40K'nın biraz altında bir fiyatlada alabilirsiniz aceleniz yoksa.

Mini led varken qled almanın mantığı izahı yok. Iffalcon al gec bu bütçedeki en iyi tv bu
tamam hocam inceleyecegim ozellikle o iffalcon'u, peki sizce ömrü 6 7 sene minimum gider mi

Geri