Cs2 Fps Yardımcı Olan Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler

merdooo1

80+
Reaksiyon skoru
4
Merhabalar arkadaşlar hepinize şimdi intel 245kf var sistemimde ve 5060ti 16gb var ve lexar 16x2 6400mhz cl30 var şimdi bu sistemin sizce fps olarak hakkı nedir bilgili arkadaşlar cevap verilir mi gece gece kafama takıldı valla yatamadım :D bu unlost sistemlerini falan görüyorum 5060 düz kartlarla 600-700 fps görüyorlar benimki 300 taş patlasın 350 fps ama bazen anlamadığım şekilde 180 230 fps arası oynatıyor cs de bu dengesizlik var biliyorum evet ama kimi izlesem çok daha büyük fpsler alıyorlar bide ben inanılmaz low ayarlarda takılıyorum görüntü bile 1280x960
li

gta var battlifield 6 var fifa 26 var batt ile gtayı oynamıyorum zaten bi kaç kez oynadım sadece hocam fifa sürekli oynuyorum bide cs

bu olay sadece cs içinmi geçerli diğer oyunlardada aynı fps sorununu yaşıyormusun?

diğer oyunlarda hiç fps yapmadım bakmadım gerek duymadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek oynadığım fifa cs dışında ondada hiç bakmadım

istersen önce yt de sistem özellikerlini yazıp fps test videolarına bir bakıp karşılaştır
diğer oyunlardada aynı problem varsa temiz bir kurum yap istersen

knk olay su l3 onbellegın ne kadar yuksekse cs de o kadar ıyı fps alırsın yanı ıslemcın amd ıse yuksek fps gelıyor ıntel onbellek konusunda amd kadar comert degıl malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,094
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri