iWeeKs 80+ Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 74 Reaksiyon skoru 24 27 Mayıs 2026 #1 Bütçe 1500 Merhaba 1000 1500 TL'ye PC için oyun kolu alacağım. Genelde FC ve forza gibi oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Merhaba 1000 1500 TL'ye PC için oyun kolu alacağım. Genelde FC ve forza gibi oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Itonlyconcernsme 80+ Bronze Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 827 Reaksiyon skoru 187 27 Mayıs 2026 #2 iWeeKs yazmış: Merhaba 1000 1500 TL'ye PC için oyun kolu alacağım. Genelde FC ve forza gibi oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Devamı için tıklayın... ThundeRobot G30S TE Edition White Gamepad Thunderobot’un tescilli Hall etkisi tetikleyicisi, üstün parazit önleme performansı için gelişmiş manyetik koruma özelliğine sahiptir. www.gaming.gen.tr
iWeeKs yazmış: Merhaba 1000 1500 TL'ye PC için oyun kolu alacağım. Genelde FC ve forza gibi oyunlar oynayacağım. Önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Devamı için tıklayın... ThundeRobot G30S TE Edition White Gamepad Thunderobot’un tescilli Hall etkisi tetikleyicisi, üstün parazit önleme performansı için gelişmiş manyetik koruma özelliğine sahiptir. www.gaming.gen.tr
lieutenant- 80+ Katılım 28 Kasım 2025 Mesajlar 18 Reaksiyon skoru 6 27 Mayıs 2026 #3 ben bunu kullanıyorum memnunum kral LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
ben bunu kullanıyorum memnunum kral LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da LOGITECH F710 KABLOSUZ GAMEPAD fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com