🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

evet kazandınız yazıyor ama indirim yansımadı ancak merak ettiğim diğer katılımcılara direkt geldi mi ?
Steam kanpanyası 4,5 gün beklemede kaldı. Provizyonda bekledi yani. Sonrasında geldi. Kanpanyada kazandınız diyorsa yüklenir.
Ardından app store için olanı yaptım o daha erken 2 gün içinde yüklendi. Bankanın işlemi ne zaman yapacağına bağlı değişiyor süre

Playstation harcaması yapıp iade alabilen var mı? Bir türlü harcamayı geçerli saymıyor Playstation store dan alışveriş yapılmasına rağmen

Pc icin Minecraft almak istiyorum ama xbox sitesine yonlendiriyor. Xbox da hediye karti ile ode secenegi var. Arkadaslarda da ayni kampanya var. Hediye karti alarak topluca odeyebilir miyim yoksa sadece xboxdan alinca 300 tl indirim mi alirim

Pc icin Minecraft almak istiyorum ama xbox sitesine yonlendiriyor. Xbox da hediye karti ile ode secenegi var. Arkadaslarda da ayni kampanya var. Hediye karti alarak topluca odeyebilir miyim yoksa sadece xboxdan alinca 300 tl indirim mi alirim
hediye kartını direkt xbox satmıyor. Farklı sitelerden alırsınız ama geçmez kampanya. Kampanya sadece Xbox ve Microsoft ödemelerinde geçerli. Xbox'tan alırsanız 300 lira indirim alırsınız evet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,944
Üyeler
197,089
Son üye
elmemu
Geri