Böyle bi durum varsa 1 TL dahi alışveriş yapmamak lazımEvet aynı zamanda bu gümrüğü bizim gibi halka kapatma yasasını destekleyen yandaş firmalardan birisi
Böyle bi durum varsa 1 TL dahi alışveriş yapmamak lazımEvet aynı zamanda bu gümrüğü bizim gibi halka kapatma yasasını destekleyen yandaş firmalardan birisi
Dostum adamlar wraith sitesinden satılan ürünler için genel konuşuyorlar sen ne anlatıyosun ?Türkçe biliyor musun? "Wraith markalı ürün"
olay o zaten . 14 günlük cayma hakkın var koşulsuz şartsız . TC Ticaret bankalığına bağlı ticariler için5 kere Wraith markalı ürün aldım 2sini beğenmeyip iade ettim. Diğer markaları iade almıyorlar ki zaten alıp kullanıp 300 500 ucuza satıyorum
Böyle bir tık daha niş ürünlerde mecbur kalıyosun maalesef. Ama bardağın bir damlacık da olsa dolu tarafından bakalım. THH kararına uyup iade yaptıklarını okumuştumConnectgame kötü diye biliyordum ve indirimlere bakmıyordum. ama burası da epey köyüymüş. Yorumlardan anlaşılan o. Hiç bulaşmamak en iyisi.
aynen öyle ben çok sıkıntı yaşadım tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorsan wraith'den sipariş yap14 gün iade hakkını kullandırtmayan site değil mi bu.
Kendi ürünlerini alıyolar. Bunu kendileri de belirtiyor sitede.Dostum adamlar wraith sitesinden satılan ürünler için genel konuşuyorlar sen ne anlatıyosun ?
Haa okeyKendi ürünlerini alıyolar. Bunu kendileri de belirtiyor sitede.
Evet ambalajı açılmış ürünleri iade almıyolar. Hak ihlali olduğunu bilmelerine rağmen. Ben atk a9 pro siparişi verdim o fiyata baya uygun diye bakalım satış sonrası desteğe ihtiyacım olmaz inşallah.
Evet aynı zamanda bu gümrüğü bizim gibi halka kapatma yasasını destekleyen yandaş firmalardan birisi
Bu yorumlardan sonra dün gece verdiğim siparişi iptal ettim. Teşekkürler forum.Bunları organize olup cimerlemek lazım da influencerlara acayip para akıtıyolar. Birçoğu da yalan yanlış eksik anlatıp çocukları kandırıyor.
Dostum adamlar wraith sitesinden satılan ürünler için genel konuşuyorlar sen ne anlatıyosun ?
Burda senin ne ayrıcalığın var meark ettim diye çıkışan sensin sen ne anlatıyorsun asıl?alla alla öylemiymiş dostum sen hariç herkes 14 gün de bile iade almıyor diyorlar, senin ne ayrıcalığın var merak ettim?
o sırada THH kararına bile uymayan wraithi mecburen icra veren ben :/Ulan bak elimde Wraith'ten aldığım severek de kullandığım mouse var. Tam yazarken bir an scrollu kafayı yedi. Şimdiye kadar böyle ufacık bile pürüz çıkarmamıştı. Bu konunun da üstüne konuşurken aklım çıktı valla.