🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

5 kere Wraith markalı ürün aldım 2sini beğenmeyip iade ettim. Diğer markaları iade almıyorlar ki zaten alıp kullanıp 300 500 ucuza satıyorum
olay o zaten . 14 günlük cayma hakkın var koşulsuz şartsız . TC Ticaret bankalığına bağlı ticariler için :)

Connectgame kötü diye biliyordum ve indirimlere bakmıyordum. ama burası da epey köyüymüş. Yorumlardan anlaşılan o. Hiç bulaşmamak en iyisi.
Böyle bir tık daha niş ürünlerde mecbur kalıyosun maalesef. Ama bardağın bir damlacık da olsa dolu tarafından bakalım. THH kararına uyup iade yaptıklarını okumuştum :D ConnectGame'de o da yok.

14 gün iade hakkını kullandırtmayan site değil mi bu.
aynen öyle ben çok sıkıntı yaşadım tüketici hakem heyetine başvurmak istiyorsan wraith'den sipariş yap :D mouse almıştım bozuk çıktı hijyenden dolayı iade almamışlardı

Evet ambalajı açılmış ürünleri iade almıyolar. Hak ihlali olduğunu bilmelerine rağmen. Ben atk a9 pro siparişi verdim o fiyata baya uygun diye bakalım satış sonrası desteğe ihtiyacım olmaz inşallah.

Evet aynı zamanda bu gümrüğü bizim gibi halka kapatma yasasını destekleyen yandaş firmalardan birisi

Bunları organize olup cimerlemek lazım da influencerlara acayip para akıtıyolar. Birçoğu da yalan yanlış eksik anlatıp çocukları kandırıyor.
Bu yorumlardan sonra dün gece verdiğim siparişi iptal ettim. Teşekkürler forum.

Ulan bak elimde Wraith'ten aldığım severek de kullandığım mouse var. Tam yazarken bir an scrollu kafayı yedi. Şimdiye kadar böyle ufacık bile pürüz çıkarmamıştı. Bu konunun da üstüne konuşurken aklım çıktı valla.

Nisan 2025 de wraith sense iem typce modelde dip ses vardı iade etmiştim mail atarak sorunsuz bir şekilde para iadesini yapmışlardı.

Ulan bak elimde Wraith'ten aldığım severek de kullandığım mouse var. Tam yazarken bir an scrollu kafayı yedi. Şimdiye kadar böyle ufacık bile pürüz çıkarmamıştı. Bu konunun da üstüne konuşurken aklım çıktı valla.
o sırada THH kararına bile uymayan wraithi mecburen icra veren ben :/
1779887010473.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri