Benimki toz, ekmek kırığı vs doluydu girdim duşa duş jelimle yıkadım.Nasıl yıkıyoruz hocam
ELeniz yağlı terli falansa sizde bi sabunla duj jeliyle köpürtüp yıkayın.
Benimki toz, ekmek kırığı vs doluydu girdim duşa duş jelimle yıkadım.Nasıl yıkıyoruz hocam
Ben bulaşık süngerinin sarı tarafı ile ılık suda sabunla yıkıyorum.Nasıl yıkıyoruz hocam
Ben klasse pro'yu kötülemedim ki, skatez kaynaklıdır o zaman. Ama sanmıyorum. Sırf eski olabilir diye yenisini almıştım 1 hafta sonra kayganlığını kaybetti o da.Klasse pro bende de var nesi kaymıyor anlamadım ki, rakip markayı kötüleyecem diye ne diyeceğinizi şaşıyorsunuz arkadaş. Şu Forum sitelerinin wraith personellerinden çektiği nedir arkadaş.
kullandığınız skatezi atabilir misiniz acaba merak ettimBen klasse pro'yu kötülemedim ki, skatez kaynaklıdır o zaman. Ama sanmıyorum. Sırf eski olabilir diye yenisini almıştım 1 hafta sonra kayganlığını kaybetti o da.
asla yüzeyleri çok normal fps için uygun değil bir artısı yokwraithe fazla yanaşmam normalde de ss qck+ tan geçilir mi buna
sizdeki mouspad piyasadaki çoğu üründen iyi geçilmezwraithe fazla yanaşmam normalde de ss qck+ tan geçilir mi buna
kullandığınız skatezi atabilir misiniz acaba merak ettim