Ps2 Portu Olmayan Kasa İçin Klavye Arıyorum

NØTNAMÆS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
388
Bütçe
500
Bu eski tarz klavyeyi kasamda ps2 portu olmadığından almak zorundayım bulduğumda da 2000 gibi uçuk paralar istiyorlar nereden bulabilirim bilen varmı

uygun dönüştürücü işini görebilir.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu tarz bir dönüştürücü lazım bende vardı :S
Kasada ps2 de yokki :(

uygun dönüştürücü işini görebilir.
Dönüştürücüyüde bulamadım :/

Bu eski tarz klavyeyi kasamda ps2 portu olmadığından almak zorundayım bulduğumda da 2000 gibi uçuk paralar istiyorlar nereden bulabilirim bilen varmı
Bu cümlede mi hata var ben mi malım bir beni aydınlatsın. Kasanızda ps2 port u yoksa usb klavye kullanın. Elinizde ps2 klavye var ve bunu kullanmak mı istiyorsunuz? Yani usb yi ps2 çıkışınamı dönüştürmek istiyorsunuz?

Bu cümlede mi hata var ben mi malım bir beni aydınlatsın. Kasanızda ps2 port u yoksa usb klavye kullanın. Elinizde ps2 klavye var ve bunu kullanmak mı istiyorsunuz? Yani usb yi ps2 çıkışınamı dönüştürmek istiyorsunuz?
Kasada usb de yok onu belirtmemişim kb eski kasa

Kasada usb de yok onu belirtmemişim kb eski kasa
Screenshot_4.webp

Nasıl yakaladım ama. Böyle bir şey olamaz ya. :D 5 pin din to ps2 dönüştürücü çok zor bulman. Bütün forumlara yaz derim. Ama işin zor, yurtdışı alışverişinin kapatılması işte bu tarz durumlarda sıkıntı çıkarıyor.

Alıntıyı görüntüle

Nasıl yakaladım ama. Böyle bir şey olamaz ya. :D 5 pin din to ps2 dönüştürücü çok zor bulman. Bütün forumlara yaz derim. Ama işin zor, yurtdışı alışverişinin kapatılması işte bu tarz durumlarda sıkıntı çıkarıyor.
Kdkfmfmfmemen müq ele verildim :D

Alıntıyı görüntüle

O eski anakarta pcı dan kart varmıdır ps2 yapan elimde ps2 klavye var ama 2 aydır hdd arıyordum sonunda bir tane 8gb buldum sağlam gibi test edemiyorum bunaldım baya kfkdmelrlgö

Senin kartta isa soketleri var mı uzun siyah soket oluyorlar. İlk anakartımda vardı. Ses kartını falan oradan takıyordum. Gösrselde en alttaki kaba soketlerden bahsediyorum. Onları ek IO genişleme kartı bulursan kullanabilirsin. Ama dönüştürücü gibi basit bir şeyin bulunmadığı yerde o kartı nasıl bulacaksın :D Çok zor retro sistem çalıştırmak ya. Kartın modeli ne tam

81H4jyZhdTL._AC_UF1000,1000_QL80_.webp

Senin kartta isa soketleri var mı uzun siyah soket oluyorlar. İlk anakartımda vardı. Ses kartını falan oradan takıyordum. Gösrselde en alttaki kaba soketlerden bahsediyorum. Onları ek IO genişleme kartı bulursan kullanabilirsin. Ama dönüştürücü gibi basit bir şeyin bulunmadığı yerde o kartı nasıl bulacaksın :D Çok zor retro sistem çalıştırmak ya. Kartın modeli ne tam

Alıntıyı görüntüle
3 isa 4 pcı var

Alıntıyı görüntüle
anakartın markasını bulamadım maalesef

3 isa 4 pcı var

anakartın markasını bulamadım maalesef
Sana tavsiyem ama şu olur. Retro sistem ile uğraşıyorsan çözümleri kendin üretmen lazım. Ben kesinlikle aşağıdaki gibi bir konektör yada bunun kablolu versiyonunu alırdım. Ps2 klavyeni ucunu keser lehimleyip çözüme ulaşmaya çalışırdım. Her türlü denerdim yani

Sana tavsiyem ama şu olur. Retro sistem ile uğraşıyorsan çözümleri kendin üretmen lazım. Ben kesinlikle aşağıdaki gibi bir konektör yada bunun kablolu versiyonunu alırdım. Ps2 klavyeni ucunu keser lehimleyip çözüme ulaşmaya çalışırdım. Her türlü denerdim yani

bunlara zaten baktım ama ne lehim bilgim ne de makinam var :/

bunlara zaten baktım ama ne lehim bilgim ne de makinam var :/
Lehim zor iş değil bu arada. Çok uyguna giriş seviye makina alıp deneyebilirsin. Konektörde 4 pini lehimlemek yeterdi klavye için. Tabi hangi kablo hangi pine gelecek deneme yanılma ile öğrenirdin yada internette kesin vardır bilgisi. Alıp bir tv yada elektronik tamircisine de gidebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri