Arc B580 Bazlı Sistem Tavsiyesi 35k

hwagae

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
35000
Merhaba,

ARC B580 fiyatına göre çok iyi bir kart gibi görünüyor. Epey zamandır Asus TUF FX506HM model laptop kullanıyorum Acer 1080p 165hz monitöre bağlı şekilde. Aynı monitörden devam etmeyi düşünüyorum şimdilik. GTA 6 bende de bir hype yarattı. Normalde CS2, Zula gibi oyunlar oynuyorum ama biraz da hikayelilere bakarım diye düşündüm. Bu sebeple başlıktaki gibi 35K bir bütçeyle kasa dizmek istiyorum. Elimdeki laptoptan iyi olmayacaksa dizmeyeceğim tabi ancak muhtemelen bu bütçeye daha iyisi olur. Laptopu elimden çıkarmak gibi bir düşüncem de yok bu yüzden bütçem böyle.

Bu sistemin işlemcisini 250kf yaparak alabilirsin 38k gibi bir fiyat çıkıyor. Az daha üstüne koyabilirsen anakartı da bir tık yükseltmeni tavsiye ederim
İşlemciyi AMD yapamıyor muyuz hocam? Intel pek fiyatına göre işlemci vermiyor sanki. Bilmediğimden soruyorum.

İşlemciyi AMD yapamıyor muyuz hocam? Intel pek fiyatına göre işlemci vermiyor sanki. Bilmediğimden soruyorum.
250 kf baya sağlam bir işlemci 9600x’ten yüksek performans veriyor. Sistem intel sistemi olduğu için Amd yapılmıyor

Geri