Iphone 17 Pro Renk Önerisi ve iPhone 13 Den Geçmek

Kılıf önerilerine de açığım reis orijinal dokuma kılıf düşünüyprum da
anladım ben Samsung kullanicisiyim o yüzden kılıf yorumu yapmim. pitaka ve spigen en kalitelilerden ikisi. bulunduğun şehirde Apple bayisi olabilir varsa tavsiyem görüp de alman olur o an hangisi gözüne en güzel gozukurse düşünmeden alırsın alacağın yerden

anladım ben Samsung kullanicisiyim o yüzden kılıf yorumu yapmim. pitaka ve spigen en kalitelilerden ikisi. bulunduğun şehirde Apple bayisi olabilir varsa tavsiyem görüp de alman olur o an hangisi gözüne en güzel gozukurse düşünmeden alırsın alacağın yerden
Eyvallah kankam sağolasın yaklaşık 1 aya kadar buraya aldığım rengi söylicem :D

Boşver, her telefona derler. Önemli olan kullanış, tak ekran camını kılıfını, özen göster bitti. Birde benim gıcık kaptığım insanlr gibi ekran tarafını masaya dönül koyma. Anlamadım arkadaş, arkadaki marka logosumu göstermeye çalışıyorlar yoksa bildirim fln gelirse gözükmesin diye mi😂
Kamera çizilmesin diye koyan tayfa 🤣

17 pro yerine başka telefon var kamera adasi yüksekte kalıyor kılıf orijinal olsa bile bazen güven vermeyince ters koymak mantıklı oluyor
Kılıf pitaka çok güzel görünüyor ama pahalı ve tam koruyucu degil sanirim ben o yüzden almamıştım

Kamera çizilmesin diye koyan tayfa 🤣
Sen deyince şimdi hak verdim, kamera koruyucu fln var ama ne kadar yaygın bilmiyorum. Ekran koruyucuyu kesin taktıracağına göre, koruyucunun çizilmesini tercih ediyor olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri