RTX 2060 Ryzen 5 3600 Lol Düşük Fps Sorunu

İşlemci güncellemekten kastınız işlemciyi yükseltmek mi hocam
Nvidia ayalarına vs. de hiç dokunmadım fabrika ayarı neyse öyle hatta nvidia app'ten de lolü yüksek performansa getirdim
windows performans ayarlarını yapabilir misin güç seçenekleri vs. gibi nvidia apptende direk otomatik ayar değil genel performans ayarlarını yap video atabilirim veya youtubeden bulabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1779923634054.webp

1779923660695.webp

1779923692349.webp

1779923710873.webp

1779923752524.webp

1779923790572.webp

Son düzenleme:
Lol kafasına göre çalışan bir oyun, sil tekrar yükle belki düzelir.

windows performans ayarlarını yapabilir misin güç seçenekleri vs. gibi nvidia apptende direk otomatik ayar değil genel performans ayarlarını yap video atabilirim veya youtubeden bulabilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Hocam bunları da yaptım değişen bir şey olmadı sanırım işlemci aramaya başlamalıyım

Hocam bunları da yaptım değişen bir şey olmadı sanırım işlemci aramaya başlamalıyım
oyunun optimizasyonu çok acayip hocam ben client açık tasarruf modunda değilken alıyordum bu fpsleri geçen yaz işlemci değişmek mantıklı olacaktır tatmin etmesi açısından fpslerin

oyunun optimizasyonu çok acayip hocam ben client açık tasarruf modunda değilken alıyordum bu fpsleri geçen yaz işlemci değişmek mantıklı olacaktır tatmin etmesi açısından fpslerin
Umarım düzeltirler en kısa zamanda yardımınız için sağ olun hocam tekrardan

Umarım düzeltirler en kısa zamanda yardımınız için sağ olun hocam tekrardan
rica ederim hocam gelecek yamada fpsleriniz artıp sonraki yamada tekrar düşebilir ne yaptıkları belli değil riotun

Lol sorunlu hocam genel sizlik bir şey yok

Geri