Asiahorse Umbra ARGB/Pwm Hub Türkiye'ye Geldi

mornix

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,052
Arkadaşlar uzun zamandır bekliyordum güzel duruyor fiyatına göre wraith konusunda kararsızım ama risk alacağım gibi duruyor değerlendirmek isterseniz link aşağıda

Arkadaşlar uzun zamandır bekliyordum güzel duruyor fiyatına göre wraith konusunda kararsızım ama risk alacağım gibi duruyor değerlendirmek isterseniz link aşağıda

Sadece kendi fanlarini mi tek tek kontrol izni veriyor yoksa her fan için destekleniyor mu? Ek olarak on board memory var mı bunda yoksa her seferinde yazılım calisinca mi aktif oluyor?

Sadece kendi fanlarini mi tek tek kontrol izni veriyor yoksa her fan için destekleniyor mu? Ek olarak on board memory var mı bunda yoksa her seferinde yazılım calisinca mi aktif oluyor?
Kendi fanlarını takarsan sıkıntı çıkarmaz diye biliyorum on board memory var ama. Tercihim yinede asia görsün kendi fanlarını kullanma yönündedir

diğer hubdan aldım ben sitede satılan öylece yatıyor :D dark kullanıyorum mevcutta ama güzel hub beğendim

Araştırdım, genel olarak hızlı olmasını övmüşler ama kritik dezavantajları var. 10 fan renklerini kontrol edebiliyorken PWM tarafında tam tersi tek bir PWM sinyaline bağlı kalıyormuş. Bu da takılan tüm fanların aynı hızda çalışması demek. Özellikle bu çok taşlanmış çünkü bu durumdan dolayı sadece argb hub olarak kullanıyormuş çoğu kişi. Sadece argb hub için gereksiz pahalı bir ürün oluyor bu durumda.

Bir de uygulamayı açana kadar devreye girmiyormuş.

Son düzenleme:
diğer hubdan aldım ben sitede satılan öylece yatıyor :D dark kullanıyorum mevcutta ama güzel hub beğendim
Bu biraz daha giriş olanı bide yanlış değilsem yazılımı farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,868
Üyeler
196,835
Son üye
efffscr
Geri