5080'li Full Beyaz Sistemim Ne Kadar Eder?

İkinci el de edeceği maks 170K. 200K`yı unut, 130-140 teklif ederler, parça parça satman lazım toplu satışta kimse o kadar para bağlamaz, bağlayacak gücü olan adamda çok adam yok, ekonomi belli, olan da sıfır alır. Parça parça sat en iyisi.
parça parça satsam uzun sürer mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

180-200 civarına satılabilir
ilana 195k olarak koydum

Evet ikinci el satıcıları şunu unutuyor high end sistemler zor satılır ve adam 180 civarına sana nakit niye versin gider taksitle hem de sıfır alır öyle bir gücü varsa.

Ya ciddi zararına razı geleceksin toplu satacaksın ya da parça parça daha karlı ama çok uzun zaman alacak komple elden çıkarman sen seç hocam.
eğer parça parça satmak daha iyiyse öyle yapabilirim fakat korkum ekran kartı işlemci ram ssd harici diğer parçaların elimde kalmasından korkuyorum.

parça parça satsam uzun sürer mi?

ilana 195k olarak koydum

eğer parça parça satmak daha iyiyse öyle yapabilirim fakat korkum ekran kartı işlemci ram ssd harici diğer parçaların elimde kalmasından korkuyorum.

Konum neresi hocam?

Sadece ekran kartını satıyorsan alırım mantıklı fiyat verirsen

Usta güzel sistem dizmişsin. Kaliteli parçalar var ama ikinci elde çok değer kaybeder. Bu ekonomide kimse bilgisayar gibi değer kazanmayan, satmaya gelince satılmayan bir ürüne peşin para bağlamak istemez. Bu sisteme teklif edecekleri fiyat 150k olur. Ben parça parça satmanı tavsiye ederim. O şekilde daha iyi fiyata satabilirsiniz. Ben ikinci el piyasasını takip ediyorum. Kasalar yok fiyatlara gidiyor. Parça parça satma işine gidersen de bazı parçaları zor satarsın. Kasa vs.

BEN KAÇA SATARIM İMZAMDA YAZIYOR SİSTEMİM

bu şekilde üst düzey sistemlere çoğu kişi kartsız(taksitsiz)girmez , poz cihazınız yoksa taksite yardımcı olamazsanız baya bir bekletir, nakite satmak için iyi bir fiyat iskontosu yapmanız lazım ki müşteriyi cezbetsin aksi halde 180-200 bin lira bütçede taksite kaçar millet.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,997
Üyeler
196,869
Son üye
utcny
Geri