🔥İndirim Gıgabyte M27up 27″ 4k 160hz - Fhd 320hz 1ms Monitör 🔥 16.499 TL 🔥

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,772
REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎5vNXvMwxyo/

Detayları Daha Önce Açtığım Konudan Bulabilirsiniz .

Ekler

• 1779983251987.webp
    1779983251987.webp
    59.8 KB · Hit: 140
amazon zaten aynı fiyata tüm kartlara taksitle satıyor, coating kaynaklı angle view bozuyor 2k olanını denedik, 4k dada aynı olayı söyleyenler vardı, merkez net ve renkli kıyılara gittikçe renk tonu zayıflıyor, gözünü aynı hizaya getirince düzeliyor, aynı paraya philips var hb nin kendi satıcısı, gigadan her türlü iyi, giganın bu modelinin sıcak fırsat olması için 14k falan olması lazım

amazon zaten aynı fiyata tüm kartlara taksitle satıyor, coating kaynaklı angle view bozuyor 2k olanını denedik, 4k dada aynı olayı söyleyenler vardı, merkez net ve renkli kıyılara gittikçe renk tonu zayıflıyor, gözünü aynı hizaya getirince düzeliyor, aynı paraya philips var hb nin kendi satıcısı, gigadan her türlü iyi, giganın bu modelinin sıcak fırsat olması için 14k falan olması lazım
Şuanda İndirim Var Gözüküyor Diye Paylaştım Hocam .

Bu monitörle arasında kaldım fakat fazeonun ne testi var ne bisey bir hayırseverin incelemesini bekliyorum, değerleri daha iyi gözüküyor ama şüpheli, kaç dimming zone olduğu vs. Hiçbir detayı yok.
Kağıt üstü çok iyi bu ama Abdullah hoca incelemedi pchocası na yazdım tayvana gidip geldikten sonra sıraya alırım dedi ordanda bir ses yok çaresiz kaldık

Bu monitörle arasında kaldım fakat fazeonun ne testi var ne bisey bir hayırseverin incelemesini bekliyorum, değerleri daha iyi gözüküyor ama şüpheli, kaç dimming zone olduğu vs. Hiçbir detayı yok.
Bunu bende çok merak ediyorum.Alan çok az kişi var sanırım onlarda yorum yapmamış.N11 de bir kişi övmüş sadece.Eğer dedikleri gibi LG panel var ise dual monitörler arasında kendini ayrıştırır.Sitede hdr 600 denmiş üstelik.Keşke birisi alıp detaylı inceleme hazırlasa.Kağıt üstünde harika duruyor.

Oled almayalım yanmasın dedik miniled bakıyoruz ondada oled le aynı parayı verecez gibi duruyor bu işin sonunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri