🔥İndirim Gıgabyte M27up 27″ 4k 160hz - Fhd 320hz 1ms Monitör 🔥 16.499 TL 🔥

24k ya çıkılacaksa oled alınır bence.Giriş seviyesi G5 Oled bile daha iyi.
ama 24k ya fhd 320hz 4k 160 hz geçiş var miniled parlaklık olarak oledden daha iyi local dimming açarsan siyahlar oled gibi oluyor ve oledlerde ekrana ışık yansıyınca kırmızımsı gözüküyor bzılarında, o sorunlar yok miniled olede göre bence daha uzun ömürlü oledde yanma riski var

ama 24k ya fhd 320hz 4k 160 hz geçiş var miniled parlaklık olarak oledden daha iyi local dimming açarsan siyahlar oled gibi oluyor ve oledlerde ekrana ışık yansıyınca kırmızımsı gözüküyor bzılarında, o sorunlar yok miniled olede göre bence daha uzun ömürlü oledde yanma riski var
1000 1 contrastlı ürün aynen kesin oled gibi olur...

Oled almayalım yanmasın dedik miniled bakıyoruz ondada oled le aynı parayı verecez gibi duruyor bu işin sonunda
Xiaominin 2026 model mini ledi güzel.Ama o da 35k civarı gelir.Şuan 15k civarı edge led 4K dual monitör hariç mantıklı değil fiyatlar.Ben 2k mini lede 20b üstü vermek istemem.Onun yerine az koyar oled alırım ama 2k olede 25k üzeride verilmez.Bunlar daha iyi olsada her birinin kendi içinde sıkıntısı var.Yani o kadar para veripte sıkıntısı olmasın istiyor insan.Mini led de oled lerde monitörlerde daha emekleme aşamasında.

1000 1 contrastlı ürün aynen kesin oled gibi olur...
tmda kardeşim oled olamaz ama normal ips panele 16k vereceğime gider 24k ya miniled olanını alırım kat kat daha iyi oledi fazla abartıyoruz gereksiz pahalı ayrıca

tmda kardeşim oled olamaz ama normal ips panele 16k vereceğime gider 24k ya miniled olanını alırım kat kat daha iyi oledi fazla abartıyoruz gereksiz pahalı ayrıca
Bende böyle diyordum zamanında gidip en iyi MiniLED tvsini aldım Samsung qn90b sonra monitor aldım oled birde 2k farkı görmen lazım

incehesap keşke itopya vatan gibi 6 taksit yapsa parafa yarın şimdi bi ürün bulsak 3 taksitte ödemek aşırı zorlayacak belki alamayacz bile

Xiaominin 2026 model mini ledi güzel.Ama o da 35k civarı gelir.Şuan 15k civarı edge led 4K dual monitör hariç mantıklı değil fiyatlar.Ben 2k mini lede 20b üstü vermek istemem.Onun yerine az koyar oled alırım ama 2k olede 25k üzeride verilmez.Bunlar daha iyi olsada her birinin kendi içinde sıkıntısı var.Yani o kadar para veripte sıkıntısı olmasın istiyor insan.Mini led de oled lerde monitörlerde daha emekleme aşamasında.
Aslında bir tane forumdan alan kişi çıksa fazeon u bir görüntü paylaşsa veya yorum yapsa içim rahatlıyacak alıp geçeceğim direk. Yada çok güzel bir mini led olsa 4k, araştırdım yurtdışında tlc,ktc, koorui nin birsürü mini led seçeneği var fakat bize gelmemiş henüz.

Bende böyle diyordum zamanında gidip en iyi MiniLED tvsini aldım Samsung qn90b sonra monitor aldım oled birde 2k farkı görmen lazım
benim anlatmak istediğim 16k ya düz ips almak yerine 24k ya miniled olanını almak birde biri gigabyte biri msi panelleri hakkında bilgim yok ama msi biri yani

MSI MAG274UPDF E16M ile aynı paneli kullanan MPG versiyonu. Bazı özellikler dışında aynı monitörler. Bazı sorunlar var. @Draven25
12680.webp

Mini led monitörlerin bölgesel karartması TV'lerin gerisinde.Kararsız çalışıyor.Daha monitör şirketleri onu tam oturtamadı.Mini led monitörler, teknoloji olarak oled monitörlerin bile gerisinden geliyor.Şuan herkes olede yatırım yapıyor.Dediklerin doğru parlaklığı, hdr performansı daha iyi.Fakat sorunsuz olmadıkları çin o fiyatlarıda pek hak etmiyor.4K olmasada o fiyatlara 2K oled alınıyor ki seyir keyfi daha iyi.Ama oledin hakkıda parlak kaplama ve en az tandem bence.Giriş seviyesi bile iyi görünsede genede almazdım.Dediğim gibi şimdilik f/p olarak en mantıklısı 4k dual edge led, paran biraz daha var ise 2k oled bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri