Day Of Play Kapsamında Türkiye Ye Plus İndirimi Yok Mu?

Reaksiyon skoru
1
plus üyeliğim bir ay önce bitmişti days of playda indirimli alırım diye devam ettirmedim arada yüzde 30luk bir zam yaptılar neyse en azından eski fiyattan alırız derken, şimdi baktım Türkiye'ye indirim yok. diğer her ülkeye indirim varken Türkiye'ye üyelik indirimi verilmemesi eğer bir gecikme falan değilse ben artık bu kadar yeter noktasına geldim..

plus üyeliğim bir ay önce bitmişti days of playda indirimli alırım diye devam ettirmedim arada yüzde 30luk bir zam yaptılar neyse en azından eski fiyattan alırız derken, şimdi baktım Türkiye'ye indirim yok. diğer her ülkeye indirim varken Türkiye'ye üyelik indirimi verilmemesi eğer bir gecikme falan değilse ben artık bu kadar yeter noktasına geldim..
valla ben ps5imi sattım, pc aldım. Sony kadar cimri bir şirket yok. Daha da almam.

Valla 2027 şubat ayına kadar üyeliğim var daha da yenilemeyi düşünmüyorum bu fiyatlar aşırı saçma zaten bi fifa oynuyorum artık oda kariyer modu bide gta6 gelince onu alıcam üyelik olmasada olur

Valla 2027 şubat ayına kadar üyeliğim var daha da yenilemeyi düşünmüyorum bu fiyatlar aşırı saçma zaten bi fifa oynuyorum artık oda kariyer modu bide gta6 gelince onu alıcam üyelik olmasada olur
benim isyanım fiyata değil 10 gün önce yüzde 30 zam yaptılar, yüzde 50 yapsalardı şuan tüm dünyada uygulanan indirimi normal şekilde uygulasalardı bu konuyu açmazdım. Fiyat olarak neyin ucuz neyin pahalı olduğunu idrak mekanizmamız zaten uzun zamandır yok türkiye de plus üyeliğinin 1 yıllık fiyatını bazen sıradan bir lokantada yediğiniz bir yemeğe istiyorlar neye göre pahalı neye göre ucuz:)

Konsolu kırdım ben kafam rahat artık…

Geri