🔥İndirim Asus Rog Strıx B860-F Gamıng Wıfı 🔥 8.214 TL 🔥 Soket 1851

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,798
yanına 250k plus çok güzel gider yemişim amd sini dedirtecek anakart fiyat da güzel ama gel gelelim yine ram tarafında kitleniyoruz eldeki sistem ile devam ram fiyatları düşerse ram den sonra alacağım ilk parça rog anakart olacak :sneaky:

yanına 250k plus çok güzel gider yemişim amd sini dedirtecek anakart fiyat da güzel ama gel gelelim yine ram tarafında kitleniyoruz eldeki sistem ile devam ram fiyatları düşerse ram den sonra alacağım ilk parça rog anakart olacak :sneaky:
a pixel art drawing of a man with an intel logo on his chest

ne yaparsan Z chipset al Intelde

aynen öyle ya böyle b serisi anakart yada prime gibi z890 bütçeye bağlı ama dediğim gibi hocam her ne kadar heveslensemde ram fiyatları malum ondan dolayı elimdeki sistem şu an fazla fazla yetiyor şikayetim yok . Son olarak k ibareli işlemci değilse bence b860 da yeterli

aynen öyle ya böyle b serisi anakart yada prime gibi z890 bütçeye bağlı ama dediğim gibi hocam her ne kadar heveslensemde ram fiyatları malum ondan dolayı elimdeki sistem şu an fazla fazla yetiyor şikayetim yok . Son olarak k ibareli işlemci değilse bence b860 da yeterli
1780005153962.webp

K işlemci yazdığın için yazdım zaten 1070 ekran kartı z270 gaming m7 anakart eski kurduğum sistem. ram arada denk getiirsen geçersin ama sene sonu yeni platform gelecek bence artık geçersen intel tarafında oraya geç

Yeni nesillere hakim değilim ama Z almamanın pişmanlığını en baba yaşamış kişilerden biriyim:

Kasam H500P olduğundan ufak kalıp sırıtmasın ATX olsun diye Z490-G Strix (mATX) yerine 10400F + B460-F Strix (ATX) aldım. O zaman için 204W CPU desteği ile en iyi B460 oydu, 10900K bile alsam havada karada besliyordu ancak RAM MHZ'si olarak İ3-İ5 için 2666MHZ, İ7-İ9 için 2933MHZ destek vardı. 10400F dengi R5 3600 alsaydım en kötü anakartla bile 3200MHZ hız alabilecektim.

Ayrıca 11. nesil çıktığında Z490'lar harici hiçbir H410-B460 anakarta 11. nesil işlemci desteği vermediler. Kısacası sadece 10. nesil destekleyen ve RAM OC bile yapılmayan bir anakarta işlemciden fazla para vermiş oldum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri