Cs2 Valorant Gibi Oyunlarda Bilgisayarım Kendini Yeniden Başlatıyor

amelyustr

80+
Reaksiyon skoru
0
Sistemi yeni aldım hazır sistem fakat kullanamadım ne yapmalıyım sizce

Ekler

• Screenshot_20260528-204839_Gallery.webp
    Screenshot_20260528-204839_Gallery.webp
    113.1 KB · Hit: 45
EXPO açıksa defaulta alıp deneyin, ekran kartı sürücülerinin de güncel olup olmadığını kontrol edin.
OCCT ile de PSU yu power testinde test eder misiniz? 15 dk kadar açık kalsın mümkünse.

Sürücüler güncel EXPO yu default a alıp denemiştim yine olmamıştı stres testi de yapılmış vardı pc de
EXPO açıksa defaulta alıp deneyin, ekran kartı sürücülerinin de güncel olup olmadığını kontrol edin.
OCCT ile de PSU yu power testinde test eder misiniz? 15 dk kadar açık kalsın mümkünse.

Ekler

• 20260528_225902.webp
    20260528_225902.webp
    528.1 KB · Hit: 25
OCCT ile yapılan "power" testi PSU da sorun olup olmadığını anlamak için önemli, sistemin max çekebileceği yükü çektiriyor, PSU da bir sorun varsa zaten belli oluyor.

Lütfen testi yapıp dönüş yapın.

OCCT ile yapılan "power" testi PSU da sorun olup olmadığını anlamak için önemli, sistemin max çekebileceği yükü çektiriyor, PSU da bir sorun varsa zaten belli oluyor.

5 dk yaptım değerler böyle

Ekler

• 20260529_000915.webp
    20260529_000915.webp
    731.8 KB · Hit: 19
Anladım, yük altında sistemin reset atması veya kapanması büyük oranda PSU kaynaklı bir sorundur. Kafa da soru işareti kalmaması açısında testi biraz daha uzun yapmanız sağlıklı olabilir.

BIOS un güncel olmasına da özen gösterin.

Sadece bu iki oyunda mı yaşıyorsunuz bu sorunu? Diğer oyun ve uygulamalarda da benzer şekilde sistem reset atıyor mu?

psu da sorun olacağını sanmıyorum sonucta valo oynuyo ne kadar güc cekebilir ki

Evet, PSU için max yük altında neler yapabileceği görmek önemli, oyunda tabi ki bu kadar güç çekmeyecek, hatta bu testen sorunsuz çıkmasına da aldanmamak gerekir, belkide oyundaki ani güç dalgalanmalarına doğru cevap veremiyordur.

Evet, PSU için max yük altında neler yapabileceği görmek önemli, oyunda tabi ki bu kadar güç çekmeyecek, hatta bu testen sorunsuz çıkmasına da aldanmamak gerekir, belkide oyundaki ani güç dalgalanmalarına doğru cevap veremiyordur.
Lol ve daha düşük sistemli oyunlarda yapmıyor fakat hogwarts legacy girdiğimde de sistem kendini yeniden başlattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,906
Üyeler
197,086
Son üye
expert1on
Geri