🔥İndirim Xiaomi 17t Pro 12 + 256gb Hediyeler Dahil 60.999 TL 🎉

17 t pro ( 42.999 tl ) ile iphone 17 ( 70 bin tl ) karşılaştırırsak ben 17 t pro derim ama s25 ultra hepsini çiğ çiğ yer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

42.999 tl ye geliyor sonuç olarak peki yakın özellikli bu fiyata cihaz var mı ?
Valla Tercih Meselesi Ben Tercih Etmem .

Yazılımı Bug , Reklam İle Dolu .

Kamera Tarafını İyleştirmiş Olması Güzel Ama Keşke Yazılımlarını Doğru Dürüst Yapabilseler .

Kamera Tarafını İyleştirmiş Olması Güzel Ama Keşke Yazılımlarını Doğru Dürüst Yapabilseler .
bug a gelirsek siri derim susarım , reklam dersen rom atıp cihazın güvenliğini bozan o! ler yüzünden iftira olarak kaldığını düşünüyorum , samsung da böyle bir sorun yok tabi

Yazılımlarında kötülenecek ne var? Ben r10 pro kullanmama rağmen reklamları kapadım gayet memnunum yine xiaomi almayı düşünüyorum

bug a gelirsek siri derim susarım , reklam dersen rom atıp cihazın güvenliğini bozan o! ler yüzünden iftira olarak kaldığını düşünüyorum , samsung da böyle bir sorun yok tabi
Yazılımlarında kötülenecek ne var? Ben r10 pro kullanmama rağmen reklamları kapadım gayet memnunum yine xiaomi almayı düşünüyorum
Bende Xiaomi Kullandım Uzun Bir Süre Fakat Gerçekten Reklamları Kapatmama Rağmen Sıkıntılar Yaşadım .

Orjinal Rom İle Kullandım .

Şuan Samsung Kullanıyorum Kafam Rahat Gerçekten .

Benimki de orijinal, msa servisini deaktif edip uygulamalar içinden kapadığımda hiç reklam gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de orijinal, msa servisini deaktif edip uygulamalar içinden kapadığımda hiç reklam gelmedi
S7 edge de kullandım ben zamanında pembe çizgi sorunu vardı ve cayır cayır yanıyodu exynos

Android tarafında son kale Honor ve Xiaomi diyordum ama bu fiyatlar bandında apple ile yarışıcaz ayağına olan bizlere oldu. Kalite ve sorunsuzluk konusunda yarışmalarını beklerken fiyat konusunda yarışır oldular. İlginç cidden.

konudan bapımsız oneplus 15 nasıldır önerir misiniz? veya başka bir telefon

Şu telefona bu kadar fiyat çekip USB versiyonunu 2.0 tutmak hangi akıllının işi? Böyle bir şey olması sorun mu aslında ona da tam emin değilim. Bilgisayardan dosya aktarımı esnasında hız oldukça yavaş oluyor. Ayrıca kablo ile monitöre yansıtma özelliği de yokmuş 2.0 olduğu için. Amiral gemisi katili diyorlar ama neden burayı kısmışlar anlamadım. S21 FE de bile kaç yıllık cihaz olmasına rağmen 3.2 destekli. Tamam batarya güzel 7000 mAH 100 wattla da şarj oluyor 5x zoom falan var ama usb sürümü neden böyle kafam takıldı durduk yere cihazı almakla almamak arasında ikileme soktu beni.

Kendimi bildim bileli android kullanıyorum. Önceki telefonlarımın çoğu kaçak xiaomi, redmi gibi telefonlardı şuan da malum yolla kayıtlı s23 ultra var ama kimse kusura bakmasın 60K bir android cihaza vermem hele hele bu android cihaz o markanın tepe modeli değilse hiç hiç vermem.

T dediğiniz daha düne kadar orta seviye modellerdi, Mi 9T yi uzun süreler kullandım o zamanlar yine donanım olarak üst seviyeye yakın donanımı vardı ama fiyatlandırma olarak çok çok daha aşığıdaydı.

Velhasıl 60-70-80K para vereceksem kesinlikle gider iphone alırım, bu rakamlara android almak akıl işi değil.
O zamanlar redmi kalite olarak vasata yakındı fiyatları da beleşti redmiye özellik ekleyip T serisini orta üst yaptılar pocoyu çıkardılar. T serisi kesinlikle kaçak alınmalı yakında 30k dan satılır.

Bu fiyatlara telefon mu alınır yahu elinden düşürsen yanlışlıkla darmaduman olacak şeye yazık günah

O zamanlar redmi kalite olarak vasata yakındı fiyatları da beleşti redmiye özellik ekleyip T serisini orta üst yaptılar pocoyu çıkardılar. T serisi kesinlikle kaçak alınmalı yakında 30k dan satılır.
17T PRO serisini kaçak olarak 30k ya satamazlar. Bir önceki seri 15T PRO bile bu bandın üstünde satılıyor ki dolar olarak çok daha ucuz yeni seriye göre. Aslında Tablet hediyesi varken şuan orijinal almak çok daha mantıklı yine de hak ettiği fiyatlar kesinlikle buralar değil. Amiral gemisi cihazların fiyatına yaklaşmış durumda işin tadı kaçtı.

17T PRO serisini kaçak olarak 30k ya satamazlar. Bir önceki seri 15T PRO bile bu bandın üstünde satılıyor ki dolar olarak çok daha ucuz yeni seriye göre. Aslında Tablet hediyesi varken şuan orijinal almak çok daha mantıklı yine de hak ettiği fiyatlar kesinlikle buralar değil. Amiral gemisi cihazların fiyatına yaklaşmış durumda işin tadı kaçtı.
Yaşadığım bölgede 18k ya 14t pro 25k ya 15t pro bulabiliyorum. 30k ya bulunabilecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri