Spider-Noir Çıktı !🔥

-Mehmet-

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
6,329
Nicolas Cage'in başrolde yer aldığı çok beklenen Spider Man-Noir dizisi dün itibariyle çıktı !
İzleyen var mı? İlk izlenimlerinizi paylaşın bakalım.

Benim izleme fırsatım olmadı ama en kısa sürede izleyeceğim.
:widepeepo:

1779925870581.webp

1779925890489.webp

Adamlar hiçbir masraftan kaçınmamış Nicolas'ı oynatmış.

Yani daha izlemedim ama Nicolas Cage orumcek adam'i oynamasi gereken bir oyuncu degil yani orumcek adam hissiyati vermez sanki yeni cikan bir super kahraman filmi hissiyati verir diye dusunuyorum

Yani daha izlemedim ama Nicolas Cage orumcek adam'i oynamasi gereken bir oyuncu degil yani orumcek adam hissiyati vermez sanki yeni cikan bir super kahraman filmi hissiyati verir diye dusunuyorum
örümcek adam tadı versin diye yapılmış gibi durmuyor, daha çok görsellik ve deneyim odaklı bir şey gibi. İlk bölümü izledim, okey bir bölümdü, hepsini izlemeden yorum yapmam.

4400 oyda 8.3 almış imdbde, merak ettim belki bi bakarım buna

herkes baya övüyor bakalım nasıl bir şey, ben hala en çok brand new day için heyecanlıyım ama umarım batırmamışlardır.

herkes baya övüyor bakalım nasıl bir şey, ben hala en çok brand new day için heyecanlıyım ama umarım batırmamışlardır.
Zendaya denen kadın spiderman filimlerini bırakana kadar izlenmez bence Spiderman rezil bir oyuncu ve rolede hiç uygun değil

Zendaya denen kadın spiderman filimlerini bırakana kadar izlenmez bence Spiderman rezil bir oyuncu ve rolede hiç uygun değil
zendaya'nın yeri kolay kolay sarsılmaz malesef lobi işleri vs. ama bence önemli olan genel hikaye, mj karakteri de homecoming'de çok kötüydü bence ama aslına bakarsan kendince bir karakter gelişimi oldu. Başta dışarıdan soğuk ve ''havalı'' maskesi takan mj giderek duygusal olarak açıldı vs. o yönleri fena değil bence.

Geri