Yardım Bilgisayarım Sitelere Girmiyor

rs3m

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Bilgisayarım 2 ay önce girdiği sitelere girmiyor. Anime izlemek için animecix açacağım, tau video xyz bağlanmayı reddetti diyor. Openanime daha açılmadan yüklenme ekranında kalıyor. vpn ile gireyim diyorum, cloudflare warp hizmeti kullanılamıyor diyor. diziwatch açayım bari diyorum, o da bağlanmayı reddetti diyor. Virüs falan olma ihtimali var mı yoksa devlet mi el attı anime sitelerine vpnlere bilmiyorum. Yardım edebilecek birileri var mı?

Virüs değil hocam, hizmet sağlayıcısının kararı da olabilir sitenin belli blokları belli ülkeleri engellemesi de olabilir, telefondan girebiliyor musunuz girmek istediğiniz yerlere? Eğer öyleyse pc de önce gizli sekmeyi deneyin muhtemelen dns kullanmak bile sorununuzu çözebilir.

Virüs değil hocam, hizmet sağlayıcısının kararı da olabilir sitenin belli blokları belli ülkeleri engellemesi de olabilir, telefondan girebiliyor musunuz girmek istediğiniz yerlere? Eğer öyleyse pc de önce gizli sekmeyi deneyin muhtemelen dns kullanmak bile sorununuzu çözebilir.
animecix açıldı, openanime açıldı, warp da açıldı, diziwatch da. Bunları telefondan hem mobil veriden hem wifiden denedim

Geri