🔥İndirim Vatan Outlet Ürünler

Ürüne girince online satış yok zaten stoktaki mağazalara bak diyor bakinca hicbirsey gozukmuyor tum urunlerde
online sipariş verilebilenler var eğer yoksa ve mağaza gözükmüyorsa en yakın mağazaya gidip ürünü getirtiyorsun bitmediyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İndirimde bişe bulamadım...
kulaklık ve anakartlarda güzel fiyatlar var

Stokları temizliyoruz dışında outlet ürünlere birçok ürün eklenmiş. Online ödeme açık olanlarda var

Bazıları işlem görmüş tamir görmüş ona dikkat edin fiyatlar fena değil durumları hakkında bilgi yazıyor garanti bitiş tarihinin altında

4 e b850 felan var msi

Tüm ürünler: https://www.vatanbilgisayar.com/outlet?srt=YE
Kasa ve psu alınabilir mi sence? bana lazım ama güç kaynaklarının özellikleri hbakkında bir şey bilmiyorum

online sipariş verilebilenler var eğer yoksa ve mağaza gözükmüyorsa en yakın mağazaya gidip ürünü getirtiyorsun bitmediyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık ve anakartlarda güzel fiyatlar var
Atabilir misiniz örnek anakartlar hariç indirşm bulamadım ben

Kasa ve psu alınabilir mi sence? bana lazım ama güç kaynaklarının özellikleri hbakkında bir şey bilmiyorum
bence iyi fiyat değil kasa psu ekran kartları

Ürüne girince online satış yok zaten stoktaki mağazalara bak diyor bakinca hicbirsey gozukmuyor tum urunlerde
Ben genelde stoktakilere baktin sandım bitmiştir o zaman arada oluyor oyle ben ciddi aliciysam mağazaya sorarım yine de stokta var mi diye

Yazılım yüklenen telefonun mantığını anlamadım.

1780069389020.webp
h610mdengecmeyı dusunuyorum sızce alayımmı?

kulaklık felen almayı düşünen varsa dikkat edin şakaya gelmez

Geri