Bilgisayar Hanem
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
https://www.incehesap.com/dark-aegis-oem-paket-fiyati-35237/ Arkdaşlar bu sistem 60 k fiyata düşerse alınır mı ?
Hocam aslında şuan ki sistemimde samsung 990t pro 2tb ssd var onunla değiştiririm olmadıParçaları tek tek topla SSD kötü onu aldıktan sonra harici bir SSD takmani öneririm
Hocam mantıklı olur kafadan toplayınca sistemin tek tek toplaması aynı paraya geliyor OEM sistemin mantığı daha ucuza getirmektirHocam aslında şuan ki sistemimde samsung 990t pro 2tb ssd var onunla değiştiririm olmadı
73k parçaların tek tek toplanması yani alına da bilir alinmayada bilir ama elinde güzel bir SSD var içinden çıkan SSD 8k 5k ya satsan sistemi 55k ya getirisin mantıklı olur almakHocam aslında şuan ki sistemimde samsung 990t pro 2tb ssd var onunla değiştiririm olmadı
Parçalar nedirknk ben bı bılgısayarcıya gıttım kucuk bıyerdı boyle sıstem topladım 53k ya denk geldı 0 parcalar montajını kendım yaptım bence sende bı ugra bılgısayarcıya derım
xfx9060xt 16gb 7800x3d deepcool sıvı sogutma 16gb corsaır vegance 6000mhz cl36 ram 1tb gen4 7000 okuma 6000 yazma sıstemParçalar nedir