❌İndirim Bitti! 9800x3d-5080-32 Ram-1tb SSD 132.999 TL 🔥 🔥

kyemre058

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,033
Fiyat TR’ye göre güzel de Amerika’da olup şunu 100k’ya toplamak vardı. Ağlamıyorum gözüme KDV+aç gözlü Türk firmaları kaçtı

Anakartından güç kaynağına kadar güzel bileşenler kullanılmış tek tek toplayınca muhtemelen 150 civarı tutar diye tahmin ediyorum. Değerlendirilebilir.
anakart dip 9.399tl
işlemci sanırım en dip fiyat 21k di
ekran kartı da 70k desek
ram de 20k diyorum
ssd model de 5k eder
psu 7.5k vardır
kasa ve sogutucu bilmiyorum ne eder
totalde 133k hak eden sistem olduğunu gösteriyor :D
bazıları böyle parça başı hesap yapmama tepki gösteriyor ama kazık yemeyin diye yazıyorum. ne aldıgınızı bilin

anakart dip 9.399tl
ekran kartı da 70k desek
ram de 20k diyorum
ssd model de 5k eder
psu 7.5k vardır
bazıları böyle parça başı hesap yapmama tepki gösteriyor ama kazık yemeyin diye yazıyorum. ne aldıgınızı bilin
Evet 70k ya da ekran kartın gainward yerine colorful igame veya asus prime 5080 olur
özetle çok bir avantaj yok 70k ekran kartı geriye de 63k kalıyor alınır diğer parçalar son olarak 3 taksitten fazla yok gg de

anakart dip 9.399tl
ekran kartı da 70k desek
ram de 20k diyorum
ssd model de 5k eder
psu 7.5k vardır
Hocam kasa ve soğutucu hariç 133k ediyor verdiğin fiyatlara göre. Onları ekleyince zaten 145-148 civarı bir para çıkıyor. Soğutucu ve kasayı çıkarıp 133 eden bir sistem olduğu kanısına varman baya garip açıkçası.

Hocam kasa ve soğutucu hariç 133k ediyor verdiğin fiyatlara göre. Onları ekleyince zaten 145-148 civarı bir para çıkıyor. Soğutucu ve kasayı çıkarıp 133 eden bir sistem olduğu kanısına varman baya garip açıkçası.
bende aksini iddia etmedim hocam. fiyatını hak ediyor ama taksit olayı olmayınca bana göre tırnak içerisinde tırt kalıyor.

bende aksini iddia etmedim hocam. fiyatını hak ediyor ama taksit olayı olmayınca bana göre tırnak içerisinde tırt kalıyor.
Taksit olayı dediğiniz gibi çoğu insan çıkarıp tek kalemde 130k veremez ama bütçesi olana güzel sistem bence. Ha 130k param olsa yine bu sistemi almam tek tek kendim seçerim bu bütçelerde onun zevki ayrı olur muhtemelen.

Taksit olayı dediğiniz gibi çoğu insan çıkarıp tek kalemde 130k veremez ama bütçesi olana güzel sistem bence. Ha 130k param olsa yine bu sistemi almam tek tek kendim seçerim bu bütçelerde onun zevki ayrı olur muhtemelen.
bana göre 2026 yılında ram ve ssd fiyatlarından dolayı oem paket eski adıyla hazır kasa devri yavaştan kapanıyor hocam. fark ettiyseniz artık tekli parçalar bol , bol indirim görüyoruz. 2024 veya 2025 bile görmediğim fiyatlar 2026 görüyoruz. pc den anlayan adam da çok iyi f/p hazır kasa olmadıkça neredeyse peşin para hazır kasa alanlar veya alacaklar bi durup düşünmeliler derim

Ya bunun fiyatının neresi iyi? Düdükçü firmaların fiyat şişirmelerinden parçaları tek tek toplarsan 150k ya geliyormuş. Yerim öyle fiyatları. Düdüklenmeyin artık. Madem böyle fiyatlara PC toplayacaksanız gidin Avrupa’ya alın gelin. Avrupa gezmiş olursunuz aynı paraya gelir.

Ya bunun fiyatının neresi iyi? Düdükçü firmaların fiyat şişirmelerinden parçaları tek tek toplarsan 150k ya geliyormuş. Yerim öyle fiyatları. Düdüklenmeyin artık. Madem böyle fiyatlara PC toplayacaksanız gidin Avrupa’ya alın gelin. Avrupa gezmiş olursunuz aynı paraya gelir.
İndirim kötülemek yeni moda oldu herhalde, tatmin mi oluyorsunuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yurtdışına çıkmadığı da o kadar belli ki gezer pc toplar gelirsin diyor aynen kral yaptın şu an :D

150k ediyor tek tek toplayinca. Alabilsem şu an alıcaktım ama en erken 1 ay sonra alabilirim mlsf

Beyler Vatandan indirimle MSI Ventus 5070TI aldım (siparişi yeni teslim aldım yani iade edebilirim kutu kapalı). Kasayı kendim parça parça toplamaya karar vermiştim. İşlemci olarak 9800x3d alacaktım devamınıda dizecektim 120.000 - 150.000 tutacak tahmini (bütçemde buralarda ufak esnemeler olabilir.) Sizce bu kasayı bu fiyata uzun ömürlü kaliteli olarak oyun ve yayın bilgisayarı olarak tercih etmek mantıklı mı? yoksa kendim indirimlerle toplamaya devam mı edeyim sizce? Not: çok acelem yok 1 - 2 ay içerisinde dizmiş olayım yeterli.
Anakartından güç kaynağına kadar güzel bileşenler kullanılmış tek tek toplayınca muhtemelen 150 civarı tutar diye tahmin ediyorum. Değerlendirilebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyler Vatandan indirimle MSI Ventus 5070TI aldım (siparişi yeni teslim aldım yani iade edebilirim kutu kapalı). Kasayı kendim parça parça toplamaya karar vermiştim. İşlemci olarak 9800x3d alacaktım devamınıda dizecektim 120.000 - 150.000 tutacak tahmini (bütçemde buralarda ufak esnemeler olabilir.) Sizce bu kasayı bu fiyata uzun ömürlü kaliteli olarak oyun ve yayın bilgisayarı olarak tercih etmek mantıklı mı? yoksa kendim indirimlerle toplamaya devam mı edeyim sizce? Not: çok acelem yok 1 - 2 ay içerisinde dizmiş olayım yeterli.
Ayrıca Ekran kartı markası iyi mi? Sistemde özelleştirme olarak tavsiye ettiğiniz bir şey var mı?

Geri