🔥İndirim Gigabyte M27q2 Qd Ice 27" 1 Ms 2k Pivot Ips 200 Hz 🔥 11.999 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Michael_Scofield

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,795
Referal Kod / Link Paylaşımı
2K Beyaz QD Monitör Arıyanlar İçin Güzel Fiyat .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎5ZZnPUJvVB/

Bu monitörü yapan ve bu monitörde emeği geçen tüm çalışanlara şu logo kısmı için üstün tasarım madalyası verilmesi lazım.

İyi Dilekleriniz İçin Teşekkür Ediyoruz :)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Yahudi Cesaret Ödülü Takdimine Ait Sanılan Fotoğraf  - Malumatfuruş

@Tayfunns hocam yorumunuz nedir
Normal fiyat. Bana göre indirim yok. 15k ya 4k dual mode da indirime giriyor. 3k daha ekler 4k alırım. Bence 2k IPS monitörlerin ederi Max 10k. 4k modellerde 15-16k falan satılıyor. 20k ya Oled başlıyor.

Alınır mı kısmına gelecek olursak ben az daha ekler 4k alırdım. Sistem kaldırıyorsa belki ancak VG27AQ5A daha ucuza onu alıp geçerdim. 1500 TL de cepte kalır. QD IPS olması bir şey ifade etmiyor benim gözümde. Çünkü sdr içerikler qd nin desteklediği rec 2020 renk uzayını desteklemiyor. O kadar geniş gamuta IPS de gerek yok. Görüntü oversaturation olur

Normal fiyat. Bana göre indirim yok. 15k ya 4k dual mode da indirime giriyor. 3k daha ekler 4k alırım. Bence 2k IPS monitörlerin ederi Max 10k. 4k modellerde 15-16k falan satılıyor. 20k ya Oled başlıyor.

Alınır mı kısmına gelecek olursak ben az daha ekler 4k alırdım. Sistem kaldırıyorsa belki ancak VG27AQ5A daha ucuza onu alıp geçerdim. 1500 TL de cepte kalır. QD IPS olması bir şey ifade etmiyor benim gözümde. Çünkü sdr içerikler qd nin desteklediği rec 2020 renk uzayını desteklemiyor. O kadar geniş gamuta IPS de gerek yok. Görüntü oversaturation olur
Örnek Olarak .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎7ACSWc8JL4/

Nasıldır ?

Monitör kalitesinden bağımsız olarak PC oyunculuğu için 4K nasıl bir avantaj sağlıyor anlamış değilim. AAA oyunlarda 5090 hariç her kart aşağı yukarı patlıyor. 27'' 1080p de sarmaz bence. Bana göre PC oyunculuğu için ''sweet spot'' 2k OLED monitörler (Parası olana). 2K çözünürlükte AAA da FPS de akarsın her türlü.

Son düzenleme:
Fiyatlandırması neden bu kadar yüksek anlamadığım monitör, değmez diyorum ben bir sürü daha uyguna model var

Örnek Olarak .

REFERAL LİNK SANSÜRLENMİŞTİR‎‎‎ ‎7ACSWc8JL4/

Nasıldır ?
Bu modelde bir sorun vardı diye hatırlıyorum ama aklıma gelmedi.
Monitör kalitesinden bağımsız olarak PC oyunculuğu için 4K nasıl bir avantaj sağlıyor anlamış değilim. AAA oyunlarda 5090 hariç her kart aşağı yukarı patlıyor. 27'' 1080p de sarmaz bence. Bana göre PC oyunculuğu için ''sweet spot'' 2k OLED monitörler (Parası olana). 2K çözünürlükte AAA da FPS de akarsın her türlü.
4070 ti super ile 4k oynuyorum dostum 5090 falan gerekli değil. DLSS 4.5 performans modu 2k native den bile daha iyi. Rtx 5000 serisinde daha az fps kaybettiriyor. Rtx 5000 kartlarda 4k dlss performans 2k native den daha fazla FPS verip daha iyi görüntü sunuyor. Ayrıca optimize ayarlar diye bir gerçek var %25 daha fazla FPS alabiliyorsun. Gereksiz tonla ayar var ultrada oynamak zorunda değilsin. 2k kullananlar neden 4k da iyi fps alınamayacakmış gibi sallayıp duruyor anlamıyorum.

Örnek:

Böyle bir monitör arıyorum fiyatı 1 K vs yüksek demişsiniz ama bu benim için problem değil siz bilgili birine benziyorsunuz beni üzmeyecek bir monitör arıyorum sadece 2k çözünürlük de yani bu monitör gibi beyaz sistemim var ayrıca sizce almalımıyım. Teşekkürler

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,167
Üyeler
196,906
Son üye
halimbii
Geri