Ekran Kartı Nvidia mı AMD mi Almalıyım

sgahm

80+
Reaksiyon skoru
0
30k ekran kartı bütçesinden en mantıklı olana karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim önerirken max 40k bütçede olursa iyi olur.

30k ekran kartı bütçesinden en mantıklı olana karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim önerirken max 40k bütçede olursa iyi olur.
Amaca göre öneri daha mantıklı olur sadece oyun düşünüyorsan rtx ve rt kullanmayacaksan 9070xt yayın vb iş ve rtx gibi yazılım kullanırım dersen 30k ya 5070 yada 2. Elden 5070ti alabilirsin

çok fazla seçenek yok zaten rx9070xt ve rtx5070 kıyaslamalarına bakıp karar verebilirsin
ben 9070xt alırdım

Gönül ister ki nvidia fiyeyim ama hem fiyatlar f...huş hemde bi fiyata alabileceğin 5070 in 12 gb vrami var.

Alabileceğin en iyi kart 9070xt olur muhtemelen. Kartın nasıl olduğunu kullananlar yorumlar birazdan zaten.

Gönül ister ki nvidia fiyeyim ama hem fiyatlar fuhuş hemde bi fiyata alabileceğin 5070 in 12 gb vrami var.

Alabileceğin en iyi kart 9070xt olur muhtemelen. Kartın nasıl olduğunu kullananlar yorumlar birazdan zaten.
*fahiş

Radeon 9070xt almanı tavsiye ederim. 5070 ti ile yarışan aynı zamanda 5070 fiyatında bir ekran kartı. Donanım tarafında ciddi bir kas gücü var. Yazılımsal olarak nvidia kadar destek yok ama zamanla gideriliyor.

2. El ilanlarda temiz oorta- üst segment alabilirsin . 4k oyunculuk için çok iyi kartlar oluyor . 7800 xxt felan çok güzel kartlar

Gönül ister ki nvidia fiyeyim ama hem fiyatlar f...huş hemde bi fiyata alabileceğin 5070 in 12 gb vrami var.

Peki 30bine temiz ikinci el Rx 7900 xtx alınır mı?

Ben yazılımsal bır sorun yaşamadım ve kartım çok serin hep AAA oyunlar oynuyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki 30bine temiz ikinci el Rx 9800 xtx alınır mı?
Öyle bir kart yok ki

Radeon 9070xt almanı tavsiye ederim. 5070 ti ile yarışan aynı zamanda 5070 fiyatında bir ekran kartı. Donanım tarafında ciddi bir kas gücü var. Yazılımsal olarak nvidia kadar destek yok ama zamanla gideriliyor.
baya bi kişi sürekli hata alıp oyundan atıldıklarını söylüyor

Ben yazılımsal bır sorun yaşamadım ve kartım çok serin hep AAA oyunlar oynuyorum.

Öyle bir kart yok ki
Yanlış yazmışım düzelttim ZJNSSNSNJZNSSK

Üstüne biraz daha ekleyip 0 9070xt daha mantıklı
İndirimden yakalarsam alırım yada biraz daha geç alırım

Geri