『Forbidden』
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 450
Arkadaşlar bu psu nasıl acaba işlemcim 7600 ekran kartım 7800xt
A- tier psu ve japon kapasitör var. Alınabilir, rahat rahat işini görür.
Arkadaşlar bu psu nasıl acaba işlemcim 7600 ekran kartım 7800xt
Başka ne alınabilir hocam bana 1200w biraz çok geldi amaA- tier psu ve japon kapasitör var. Alınabilir, rahat rahat işini görür.
Hiç bilmiyorum hocam ben bazen bütün boş vakitlerimde PC başındayım bazen 1-1.5 hafta hiç açmam ama illa bi yerden sonra yükseltme yaparımGüzel de 1200w sisteme çok fazla ileri de upgrade düşüncen var mi
www.n11.com
1200w olmasının bi zararı olmaz. Ama daha düşük watt olan bir şey bakıp fiyat düşüresin varsa atarsan kontrol edebilirim. Psu piyasasını pek bilmiyorum.Başka ne alınabilir hocam bana 1200w biraz çok geldi ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hiç bilmiyorum hocam ben bazen bütün boş vakitlerimde PC başındayım bazen 1-1.5 hafta hiç açmam ama illa bi yerden sonra yükseltme yaparım
Beyaz arıyorum hocamFSP Vita GM 850W 80+ Gold PCIE5 Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
FSP Vita GM 850W 80+ Gold PCIE5 Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
1200w olmasının bi zararı olmaz. Ama daha düşük watt olan bir şey bakıp fiyat düşüresin varsa atarsan kontrol edebilirim. Psu piyasasını pek bilmiyorum.
Beyaz arıyorum hocam
Bu nasıl hocam bana 2 tane eski girişli ekran kartı kablosu lazım bunda onlar var mı
Hiç emin olamadım. Ona daha iyi bilen birisi baksa daha iyi olurBeyaz arıyorum hocam
Bu nasıl hocam bana 2 tane eski girişli ekran kartı kablosu lazım bunda onlar var mı
Normal bir sistem için SFX bir güç kaynağı almanın bir anlamı yok. ATX güç kaynaklarna göre genelde daha sesli oluyorlar hem de.Lian Li SP850P Gen5.1 850 W Beyaz Power Supply
Bu psu nun işini görüyor olması lazım A tier ve japon kapasitör.
Senin attığından emin değilim. Ona bi bakmam lazım.
BEN BUNDAN ALDIMBaşka ne alınabilir hocam bana 1200w biraz çok geldi ama
Hiç bilmiyorum hocam ben bazen bütün boş vakitlerimde PC başındayım bazen 1-1.5 hafta hiç açmam ama illa bi yerden sonra yükseltme yaparım
Sizce nasıl bişey alayım hocamNormal bir sistem için SFX bir güç kaynağı almanın bir anlamı yok. ATX güç kaynaklarna göre genelde daha sesli oluyorlar hem de.
Hiç bakmamıştım sfx olup olmamasına. Teşekkürler bilgilendirme için.Normal bir sistem için SFX bir güç kaynağı almanın bir anlamı yok. ATX güç kaynaklarna göre genelde daha sesli oluyorlar hem de.