Bu Psu Nasıl Acaba (Yardım)

Güzel de 1200w sisteme çok fazla ileri de upgrade düşüncen var mi

A- tier psu ve japon kapasitör var. Alınabilir, rahat rahat işini görür.
Başka ne alınabilir hocam bana 1200w biraz çok geldi ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güzel de 1200w sisteme çok fazla ileri de upgrade düşüncen var mi
Hiç bilmiyorum hocam ben bazen bütün boş vakitlerimde PC başındayım bazen 1-1.5 hafta hiç açmam ama illa bi yerden sonra yükseltme yaparım

Hiç bilmiyorum hocam ben bazen bütün boş vakitlerimde PC başındayım bazen 1-1.5 hafta hiç açmam ama illa bi yerden sonra yükseltme yaparım
1200w olmasının bi zararı olmaz. Ama daha düşük watt olan bir şey bakıp fiyat düşüresin varsa atarsan kontrol edebilirim. Psu piyasasını pek bilmiyorum.

Beyaz arıyorum hocam

1200w olmasının bi zararı olmaz. Ama daha düşük watt olan bir şey bakıp fiyat düşüresin varsa atarsan kontrol edebilirim. Psu piyasasını pek bilmiyorum.

Bu nasıl hocam bana 2 tane eski girişli ekran kartı kablosu lazım bunda onlar var mı

Beyaz arıyorum hocam

Bu nasıl hocam bana 2 tane eski girişli ekran kartı kablosu lazım bunda onlar var mı

Lian Li SP850P Gen5.1 850 W Beyaz Power Supply

Bu psu nun işini görüyor olması lazım A tier ve japon kapasitör.

Senin attığından emin değilim. Ona bi bakmam lazım.

Beyaz arıyorum hocam

Hiç emin olamadım. Ona daha iyi bilen birisi baksa daha iyi olur

Lian Li SP850P Gen5.1 850 W Beyaz Power Supply

Bu psu nun işini görüyor olması lazım A tier ve japon kapasitör.

Senin attığından emin değilim. Ona bi bakmam lazım.
Normal bir sistem için SFX bir güç kaynağı almanın bir anlamı yok. ATX güç kaynaklarna göre genelde daha sesli oluyorlar hem de.

BEN BUNDAN ALDIM

hacı 1200w 5090 lı bile çekmiyor çekeceği maks 1000w kadardır fazlası gerekmez bence bu sisteme 850w çekilse yeterli
he eğer 5090 çekerim diyorsanda 1000 w olanını al aralarında 2k var sessiz bir psu @HacıSOFU görüyorum bir çok arkadaşa aldırmıştı hepside memnun

Geri