Klavye Tak Çıkar Yapmadan Çalışmıyor

Reaksiyon skoru
68
Windows 11 Pro
Klavyem Asus TUF Gaming K3
Anakart Asus B760M-K DDR5
Farklı klavyeler denedim hepsinde bu sorun oluyor. Usb portları tek tek denedim bu sorun yine oldu. Format falan çözmedi bu sorunu. Tüm sürücler güncel anlamadım ilginç bir sorun.

BIOS - TOOL - Armoury create disable yap öyle dene.
Bu indirmesini kapatacak , format at veya Armoury Crate Uninstall Tool ASUS yaz indir.

PC Format attığında ASUS'un bi yazılımını indirmesini engelleyecek , buınun yapma ihtimali var.
Format atınca düzelmiyorsa BİOS gibi birşeyden kaynaklıdır muhtemelen.
PC'de statik elektrik biriktiyse yapabilir.
Güç kablosunu çek , 5 10 kere açma düğmesine bas sonra normal aç PC'yi.

BİOS Güncel mi kontrol et.
Yapay zeka şunları diyor.
  • XHCI Hand-off: Enabled konumuna getir. Bu, USB kontrolcüsünün BIOS'tan işletim sistemine daha stabil devredilmesini sağlar.
  • Legacy USB Support: Eğer açıksa Disabled, kapalıysa Enabled yaparak test et. Bazen modern Windows sürümleriyle bu eski sistem uyumluluk modu çakışır.
  • ErP Ready: Enable (S4+S5) konumuna getir. Bu ayar, bilgisayarı kapattığında USB portlarına giden bekleme gücünü tamamen keser ve sistemin portlarda kalan hatalı güç durumlarını sıfırlamasını sağlar.

BIOS - TOOL - Armoury create disable yap öyle dene.
Bu indirmesini kapatacak , format at veya Armoury Crate Uninstall Tool ASUS yaz indir.

PC Format attığında ASUS'un bi yazılımını indirmesini engelleyecek , buınun yapma ihtimali var.
Format atınca düzelmiyorsa BİOS gibi birşeyden kaynaklıdır muhtemelen.
PC'de statik elektrik biriktiyse yapabilir.
Güç kablosunu çek , 5 10 kere açma düğmesine bas sonra normal aç PC'yi.

BİOS Güncel mi kontrol et.
Yapay zeka şunları diyor.
  • XHCI Hand-off: Enabled konumuna getir. Bu, USB kontrolcüsünün BIOS'tan işletim sistemine daha stabil devredilmesini sağlar.
  • Legacy USB Support: Eğer açıksa Disabled, kapalıysa Enabled yaparak test et. Bazen modern Windows sürümleriyle bu eski sistem uyumluluk modu çakışır.
  • ErP Ready: Enable (S4+S5) konumuna getir. Bu ayar, bilgisayarı kapattığında USB portlarına giden bekleme gücünü tamamen keser ve sistemin portlarda kalan hatalı güç durumlarını sıfırlamasını sağlar.
Denemediğim yöntem kalmadı. BIOS en günceli. Sorun devam ediyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri