Peugeot rifterdan toyota corollaya geçmek mantıklı mı ?

Reaksiyon skoru
44
2023 peugeot rifter gt den toyota corolla 1.8 hybrid flame 140 hp ye geçmek mantıklı mı sizce ?

İsteğine göre değişir, eğer yakıt tasarrufu konfor yol tutuşu arkadakiler rahat gitsin diyorsan mantıklı, ama eğer dersenki ben arkada kimse olmuyor, arabada yük taşıyorum, sedan araba ile yumurta dağıtımı yapıyorum ben, uzun vadede harbi sırt ağrısıda yapıyor, işide çok yavaşlatıyor, benim gibi arabaya 150 koli gibi koltuklar tavana kadar yükleyecekseniz sıkıntı, ama ticari değil şahsi kullanıyorsanız, hem 2. el değeri hem konforu hem yol tutuşu hem ykaıtı hem arızasızlığı corolla candır, yol sesi alır, oda kader, pejo da bi mercedes değil, aşırı rahatsız etmez muhtemelen otoban hızları hariç fark etmezsiniz bile

Ben japoncuyum usta fakat Japonlarda konfor ön planda değil bunu unutma

2023 peugeot rifter gt den toyota corolla 1.8 hybrid flame 140 hp ye geçmek mantıklı mı sizce ?
Kullanım amacı ne hocam? Biz esnafız kangoo var yeri geliyor 1 tona yakın yük atıyoruz yeri geliyor binek otomobil olarak kullanıyoruz zaten yeni modellerin çoğu sedanı fazla aratmıyor. Yük taşıma durumu yoksa sedana geçin bence kamyonet ruhsatlı ise hem hız sınırı sıkıntı oluyor hemde her yıl muayene durumu var.

Valla eğer elindeki araç herhangi rahatsızlık vermiyorsa değişme arabanın ekmeğini sonuna kadar ye

Corolla özelikle 1.8ler iyiler ama Rifterden sonra o bagajı ararsınız özellikle de tam açılan bagajı. Çünkü sedanlarin büyük bölümü sadece bagajı açılıyor (alt tampona kadar açılan bagaj acayip keyiflidir yükleme indirme işlerinde) yani dükkan falan varsa yine Toyota'nın ticarisi vardı ama geçmeye değer mi bilemem

Corolla özelikle 1.8ler iyiler ama Rifterden sonra o bagajı ararsınız özellikle de tam açılan bagajı. Çünkü sedanlarin büyük bölümü sadece bagajı açılıyor (alt tampona kadar açılan bagaj acayip keyiflidir yükleme indirme işlerinde) yani dükkan falan varsa yine Toyota'nın ticarisi vardı ama geçmeye değer mi bilemem
Toyota nin ticarisi birkaç eksikleri dışında Rifter zaten, değişmeye gerek yok rifter dan proace e ama Corolla ya gelince (eğer sıfırsa bir de ) ÖTV MTV sini karşılayabilecekseniz geçin. Değecek görürsen geç yani. Küçücük escooter bataryası var bu araçlarda, bi de eski tip pilleri, yerinizde olsam t10f, byd seal , mg mg7 ye geçerdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,895
Üyeler
196,844
Son üye
caner1983
Geri