achardir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 672
şaka mı gerçek mi. 180 yeter diye düşündüm ben ama şu an ki kullandığım masa 1.20...180x80 yetersiz kalabiliyor bazen kasayı ben yan koyamıyorum
yetiyorsa çok güzel
şaka mı gerçek mi. 180 yeter diye düşündüm ben ama şu an ki kullandığım masa 1.20...180x80 yetersiz kalabiliyor bazen kasayı ben yan koyamıyorum
yetiyorsa çok güzel
Rahat yetsr hocam 49 inch monitörü tam ortaya koyuyorsun yanlarda 20cm fln yer kalıyor. Dream setup180x80 yetersiz kalabiliyor bazen kasayı ben yan koyamıyorum
yetiyorsa çok güzel
valla uğraşmak istemedim yaa aldım geçtim direk.Q Duo al, çift motor. Tek motorla 3-35k fark var ama sanırım değer. Tek ayaklığı mekanizmayı alıp, tablayı kendinde yaptırabilirsin. Ben bir kalite tabla fiyatlarını öğrenmem lazım,.
32" kullanıcam. yana da belki 27"Rahat yetsr hocam 49 inch monitörü tam ortaya koyuyorsun yanlarda 20cm fln yer kalıyor. Dream setup
Yeter knk, compact büyük kasa değil. Benim lancool veya o11d evo rgb/XL bile rahat sığıyor.şaka mı gerçek mi. 180 yeter diye düşündüm ben ama şu an ki kullandığım masa 1.20...
Ya dediğim gibi en kötü, tablayı yaptırırsın, ilginç şekilde benim babam dedi ki tablaya 200-300 lira verirsin dedi 180x80 yaparsan. İşimiz gereği biraz ilişkilerimiz var o yüzden öyle diyorsa doğrudur diye düşünüyorum. Bana da çok ucuz geldi anlamadım ancak işte tek altı alırsan 14-15 tutuyor. 3-4k ya bence rahat 200 cm uzunluğunda bir şey yaparsın. Bunların mekanizması 200cm yi destekliyor genişlik olarak da 100cmşaka mı gerçek mi. 180 yeter diye düşündüm ben ama şu an ki kullandığım masa 1.20...
Çok teşekkür ederim. Gayet net ve açıklayıcı olduAlıntıyı görüntüle
ryuo fanlarını söküp radyaytör arkasına takacaksın. kasanın arkasına yani. gerekli mi bence değil ama dereceni 1-5 arası düşürür. ben beceremedim bol şans. adam akıllı guide yok nasıl takılacağına dair. alt ve yan reverse blade lian li alıyorsun. arka da ki egzoz olanlar normal blade olacak. ryuo fanları da egzoz olduğu için onları da içeri hava üfleyecek şekilde takacaksın eğer takarsan. özellikle kafana takılan bir şey olursa yazabilirsin dm den veya buradan.
Alıntıyı görüntüle
ayırca bu şekilde de kullanabilirsin aio yu. diğer türlü çok hava kabarcıığı birikiyodu bide çok ses yapıyodu ben böyle kullanıyorum daha az ses yapıyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1 tane 27 monitörü dik koydum 1 tane 27 inç monitörü yan kullanıyorum kasayı yan koyacak yerim kalmadı 45-60 derece açıyla duruyorşaka mı gerçek mi. 180 yeter diye düşündüm ben ama şu an ki kullandığım masa 1.20...
valla çok ses yapıyor öncelikle. ve hava kabarcıkları o arka kısımdaki yerde kalıyor. sıkıntı çıkarır mı sanmıyorum ama ses çok kafa ağrıtıyor. tabi senin aio farklı belki o kadar problem olmayacaktır. ama aio almadan önce mutlaka araştır senin o aio kasaya yapılmış build var mı diye. bazen bazı aioların boruları kısa gelebiliyor. o zaman da çok gergiye gelir borular.Çok teşekkür ederim. Gayet net ve açıklayıcı oldu
Hava kabarcığı devamlı yapmaya devam eder mi? Bir zararı olur mu?
atsana bi fotoğraf. 180x80 mi masan.?1 tane 27 monitörü dik koydum 1 tane 27 inç monitörü yan kullanıyorum kasayı yan koyacak yerim kalmadı 45-60 derece açıyla duruyor
dik olan monitörde şu an monitör kolu yok ona monitör kolu alsam ve yarısı masanın dışına gelecek şekilde koysam kasayı yan koyabilirim masada kendim için daha fazla yer açılmış olur mesela
Artık onu denedikten sonra göreceğiz. Fan konusu önemliydi benim için teşekkür ederim.valla çok ses yapıyor öncelikle. ve hava kabarcıkları o arka kısımdaki yerde kalıyor. sıkıntı çıkarır mı sanmıyorum ama ses çok kafa ağrıtıyor. tabi senin aio farklı belki o kadar problem olmayacaktır. ama aio almadan önce mutlaka araştır senin o aio kasaya yapılmış build var mı diye. bazen bazı aioların boruları kısa gelebiliyor. o zaman da çok gergiye gelir borular.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
atsana bi fotoğraf. 180x80 mi masan.?