Lian Li 011 Vision Fan Setup

kqfkqs

80+
Reaksiyon skoru
0
Gectigimiz gunlerde Lian Li 011 Vision Compact kasa aldim. bu kasanin fan dizilimi benim kafami cok karistirdi ve pek de bilgili degilim. Sadece lian li fan kullanacagim ve ust tarafi cam kullanacagim. Kasanin sagina sivi sogutma koymayi planliyorum. videolarda gordugum kadariyla kasanin arka kismina da fan monte ediliyor. alta, sola ve arkaya reverse mu duz fan mi kullanacagimi bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.

Sıvı soğutucu fanları düz olur zaten o öyle kalsın. Arka ve aşağı kısımlara reverse alacaksın ki intake olsun. Yan tarafta zaten sıvı soğutma var ordan da egzoz olacak.
Maviler reverse. Kırmızı düz. Sıvı soğutmalardaki fanlar düz olur.
1776975160581.webp

Gectigimiz gunlerde Lian Li 011 Vision Compact kasa aldim. bu kasanin fan dizilimi benim kafami cok karistirdi ve pek de bilgili degilim. Sadece lian li fan kullanacagim ve ust tarafi cam kullanacagim. Kasanin sagina sivi sogutma koymayi planliyorum. videolarda gordugum kadariyla kasanin arka kismina da fan monte ediliyor. alta, sola ve arkaya reverse mu duz fan mi kullanacagimi bilmiyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
6 reverse 1 egzoz duz

ben aynı şekilde yaptım. şu şekilde görselini atayim :
Ekran görüntüsü 2026-04-23 191519.webp

eğer arkaya radyatör sabitleyip fanla yapcaksanız. arkaya saklacağınız fanların ne olduğunu çokta önemli değil. ama tercihim düz olması gerekiyor. ama eğer radyatörü öne alıp borular gözükecek şekilde koyacaksanız görüntü bozulmaması için Reverse olan fanlardan almanız gerek. ha düzde alabilirsiniz ama fanları ters takınca destek plastikleri gözüküyo ve görüntüyü bozuyor. ben arkaya sakladım 3 tanede arctic p12 max aldım baya soğuk çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,074
Üyeler
195,522
Son üye
egxan
Geri