Kanye West Konserinde İndirim!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
sarkı baslıyor sessizlik sarkı bitiyor WOHOOOOHOO bagırma biz napıyoruz diyen yok sarkıdan 1 cumle soyle desen soyleyemicekler
Hocam millet şarkıyı dinlemeye gitmiyo mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yalnız böyle şeyler her zaman olmuyo, içeri alan krallarda sağlam kütle varmis. Gençlerin canı sıkkın zaten helal olsun

İnternette videoları gördüm kulağıma tanıdık gelmedi söyledikleri. Herhangi bir şarkıcının yeni şarkılarını kaç kişi dinliyor ki. 2010larda dinliyoduk en son

Knk nasıl döviz giriyo paraları alıp yurt dışına gitmeyecek mi rte bundan daha çok tanınmıyor mudur 😂 25 yıldır konser veriyo bize o
Kardeşim sen uyumaya devam et ülkemize bu konser için Avrupadan oradan burdan gelen kişilerin yemesi, içmesi, harcama yapması minimum 100m dolarlık bir bütçe getirecek.(Makarnayı fazla kaçırmayalım)

Hocam millet şarkıyı dinlemeye gitmiyo mu

Yalnız böyle şeyler her zaman olmuyo, içeri alan krallarda sağlam kütle varmis. Gençlerin canı sıkkın zaten helal olsun

İnternette videoları gördüm kulağıma tanıdık gelmedi söyledikleri. Herhangi bir şarkıcının yeni şarkılarını kaç kişi dinliyor ki. 2010larda dinliyoduk en son
Hocam konserin amacı sanatçının kendisinden direkt canlı olarak şarkıyı dinleyip aynı zamanda eşlik etmek olayı. O yüzden konserlerde arada sanatçı susar sözü millete bırakır özellikle Sagonun konserlerine gittim bunu yaşadım ben. Genel olarak çoğu konserin mantığı bu. Ben YouTube'dan izledim genel olarak bilindikleri söyledi bazılarıda az dinlenenlerdendi. Millet Kanye dinlemediği için yabancı gelmesi normal. Sessiz sinema gibi bir şey oldu full playback + arada Kanye söyledi konser böyle olmaz özellikle böyle ünü büyük ve böyle büyük konserlerde. Neyse olan oldu gidenler eğlenmiştir umarım. Tek üzüldüğüm 30k bilet parası ödeyenler. Çoğuda önden izlemek istedi küreden dumandan bir şey göremediler ona üzüldüm bi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,917
Üyeler
196,853
Son üye