Öneri 7800x3d ile 9800x3d Arasında Kaldım Tavsiye

hocam bence 9070xt ve 7800x3d tadından yenmez
Onu diyecektim de Nvidia'cıların da kendilerine göre sebepleri var o yüzden demedim. Biz parayı sokakta bulmuyoruz. Geçen sene 30-35'e 9070xt satılırken 40a 5070 Ti bulunuyordu. O dönem Nvidia alınırdı. Şimdi fiyatları çok arttık. Peşin çalışana 30'un altında Pulse 9070 XT falan düşüyor ikincic elde. Taksite bağlı 30'a yakın her 9070 xt modeli de alınır. Sadece oyun için 5070 Ti almam ben bu piyasada.

Onu diyecektim de Nvidia'cıların da kendilerine göre sebepleri var o yüzden demedim. Biz parayı sokakta bulmuyoruz. Geçen sene 30-35'e 9070xt satılırken 40a 5070 Ti bulunuyordu. O dönem Nvidia alınırdı. Şimdi fiyatları çok arttık. Peşin çalışana 30'un altında Pulse 9070 XT falan düşüyor ikincic elde. Taksite bağlı 30'a yakın her 9070 xt modeli de alınır. Sadece oyun için 5070 Ti almam ben bu piyasada.
bu macceraya 9070 xt fikriyle başladım :D saphire nitro + kartı cok hoş. sonra zamanla işler büyüdü 2kdan hedefimi 4kya çevirdim.

bence o fiyatları asla görmez geçen sene 13k idi şimdi 14.5k
12k ya kadar düştü geçenlerde ptt avm koduyla birlikte. Açıkçası umutluyum o fiyatları göreceğini.
18-19'a inse de alınmaz, işlemci nesilleri ekran kartı gibi değil. 7800x3d ve 9800x3d birbirine çok yakın mesela 4070 ve 5070 gibi değil yani.
Onu dememin sebebi yaşım geldi, geçiyor. son bir kere alırım bir daha ardına bakmam diye 9800 için öyle söyledim.

6 aydır hocam. Senin başlığını görünce bir bakayim dedim. Hala aynı.
teşekkürler. 6 aydır sorun cıkarmadıysa iyiki almışım demekki indirimde 2 bine almıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

12k ya kadar düştü geçenlerde ptt avm koduyla birlikte. Açıkçası umutluyum o fiyatları göreceğini.

Onu dememin sebebi yaşım geldi, geçiyor. son bir kere alırım bir daha ardına bakmam diye 9800 için öyle söyledim.
biz aynı kişi miyiz acaba :D bende 32 yaşıma geldim belki tekrar böyle bir fırsatım olmaz diye bütçeyi yavaşça büyütüyorum. :D

teşekkürler. 6 aydır sorun cıkarmadıysa iyiki almışım demekki indirimde 2 bine almıştım.
Ekran kartımda 9070xt taichi. Bu sistemi topladıktan sonra "Bunca zaman oyun oynamamisiz biz' dedim.

1080p dışında bir çözünürlükte kullanacaksan bir performans farki yok. Uyguna bulursan 9800x3d. Bulamazsan 7800x3d

Benim dolandırıcım 9800x3d usta. Başka dolandırıcılara bakmıyorum. Bir insan 5090 neden alır? Bilemiyorum. Türkiye'de 5090 alabilen adam zaten insan aklının hayal edebileceği pek çok şeyi alır. O yüzden 5090'a ne alalım diye sormaz bence.
Senin para bolsa ye usta. Param olsa da ben alsaaam :) .
Niye öyle dedin ki ya 5090 fiyatlarına bakıyordum geçen.
Arkadaş İngiltere'ye gidecek ucuza nasıl çözeriz diyordum.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

biz aynı kişi miyiz acaba :D bende 32 yaşıma geldim belki tekrar böyle bir fırsatım olmaz diye bütçeyi yavaşça büyütüyorum. :D
6 gün sonra 32ye gireceğim bende haha. Net olarak 120k yı gözden çıkarmış vaziyetteyim, eğer güzel birşeyler bulursam 135 e kadar esnetme planım var benimde :D

6 gün sonra 32ye gireceğim bende haha. Net olarak 120k yı gözden çıkarmış vaziyetteyim, eğer güzel birşeyler bulursam 135 e kadar esnetme planım var benimde :D
ikimize de hayırlı olsun o zaman ben indirim beklemeyeceğim ama bu gün ya da yarın işlemciyi alacağım ekran kartı ve monitör hariç tamamlanmış olacak liste. kalan ikilide de şuan kafam çok karışık :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,907
Üyeler
196,848
Son üye
EmreGNZ
Geri