En İyi Spider Man Kim? (Anket)

Hangisi en iyi spider man

• Tobey Maguire

Oylar: 32 55.2%
  • Andrew Garfield

Oylar: 17 29.3%
  • Tom Holland

Oylar: 9 15.5%

• Oy kullanan toplam üye
    58

Aybars Han

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,703
Sizce en iyi spider man hangisi? Ben andrew diyeceğim çünkü film olarak bakarsak tobey'nin oynadığı filmler daha üst seviye olsa da karakter bazlı baktığımızda andrew'ın spider mani birçok yönden başarılı. Ailesini küçükken kaybetmiş bir çocuk olmasının etkilerini hala göstermeleri, başta bencil ve çevresine karşı asi bir karaktere sahipken spider man olduktan sonra dahi kan davası güden biri olması ama yavaş yavaş bir kahramana dönüşmesi, espri yapıyor olması vs. vs.

Sizce en iyi spider man hangisi? Ben andrew diyeceğim çünkü film olarak bakarsak tobey'nin oynadığı filmler daha üst seviye olsa da karakter bazlı baktığımızda andrew'ın spider mani birçok yönden başarılı. Ailesini küçükken kaybetmiş bir çocuk olmasının etkilerini hala göstermeleri, başta bencil ve çevresine karşı asi bir karaktere sahipken spider man olduktan sonra dahi kan davası güden biri olması ama yavaş yavaş bir kahramana dönüşmesi, espri yapıyor olması vs. vs.
keske noirde de andrewi oynatsalarmıs 60 yasında ihtiyar yerine

andrew yüzde yüz gidiyor rekabet yok mu la

Abi tobey reis haricinde verilecek bi andrew anlarim. Filmleri andrewin patates olsada ve hikaye kotu olsada andrew iyi oyuncu lafim yok ama tobey reis gonlumuzde zirvededir.

sentetik örümcek adam sevmem. her şeyiyle katkısız %100 doğal tobey reisten yana oyumu kullanıyorum.

Tobey maguire çok eski diğerleri kadar şanslı değil ama yinede diğerlerinden altta kalır yanı yok. Andrew garfield tam bir eşek ama çok iyi iş çıkarttı kesinlikle en iyisi oda marvel fantezilerinin şehidi oldu. Diğer o küçük veletten adam olmaz ne o öyle barbie gibi spiderman mi olur

Tobey maguire çok eski diğerleri kadar şanslı değil ama yinede diğerlerinden altta kalır yanı yok. Andrew garfield tam bir eşek ama çok iyi iş çıkarttı kesinlikle en iyisi oda marvel fantezilerinin şehidi oldu. Diğer o küçük veletten adam olmaz ne o öyle barbie gibi spiderman mi olur
aga en iyi yönetmene ve dolayısıyla filmlere sahip olan tobey bu yüzden efsaneleşmesi yönünden çok şanslı. Andrew'ın şanssızlığı ise tobey'nin etkisi hala yüksekken çıkış yapması, ekşi'de felan tasm ilk çıktığındaki yorumları okuyorum adamın harbi zaman kurbanı olmuş. Filmlerindeki hiçbir kötü adamın ne adam akıllı motivasyonu ne karakteri iyi yansıtılamamış 2. film aşırı dağınık. Tom'a gelirsek onun filmleri en rezalet olanı insanların istediği spider man ile hiç ilgisi yok ama belki de tony'i kaybeden, herkesin kendisini unutması gibi bir trajedi yaşayan olgun tom peter'ı ile çok daha iyi bir spider man filmi izleyeceğiz o yüzden ben geleceği için ümitliyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sentetik örümcek adam sevmem. her şeyiyle katkısız %100 doğal tobey reisten yana oyumu kullanıyorum.
Aga spider man çizgi romanlarda öyle değil ama :/ andrew ağ örüyor ses gelirse diye bekliyor hep stratejik bence o yönü daha iyi.

Tobey reis varken diğerleri çöp

Ekler

• tobey-maguire-says-hed-play-spider-man-again-why-wouldnt-i-w_jtrx.webp
    tobey-maguire-says-hed-play-spider-man-again-why-wouldnt-i-w_jtrx.webp
    208.2 KB · Hit: 10
Andrew'ın filmlerinde birçok hata yapıldı . Belki daha iyi bir yönetmen veya şirketle daha başarılı bir hikaye çıkartılıp tobey'i bilr aşabilirdi. Ama ben halen seviyorum , oscorp'u aşırı şeytanlaştırmaları falan hoştu . Özellikle ilk filmdeki oscorp - gwen - peter ilişkisi o karanlık atmosfer , müzikler , ilerleme , asi ve ergen çocuk falan çok hoşuma gidiyor . 2. Filmde bundan çok uzaklaştılar , daha mahallenin dost canlısı adama kaydılar. Düz bir örümcek adam filmi izledik .
Öyle yada böyle açıkçası en sevdiğim filmde tasm1'dir ve büyük hataları olsada hakkının çokça yendiğini düşünüp bir daha böyle bir film göremeyeceğimizi düşünüyorum.

Andrew. Karakter olarak en uygunu oydu.

Her turlu tobey. Ilk film onla oldugu icin kotu film ciksaydi diger filmlere bu kadar butce bile verilmezdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,868
Üyeler
196,835
Son üye
efffscr
Geri