SertAy1
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Herkese merhaba,
Bildiğiniz gibi uzun zamandır internette dağınık halde bulunan dosyaları derleyerek oluşturduğum Nintendo Switch Türkçe Yama Arşivini sizlerle paylaşıyordum. Ancak artık yamalara ulaşmayı ve kurulumu sizin için çok daha modern ve kolay bir hale getirecek yepyeni bir uygulama geliştirdim: YamaNX !
Artık oyunlarınızı Türkçe oynamak için iki farklı seçeneğiniz var. İster yeni YamaNX uygulamasıyla süreci hızlandırın, ister arşivlerden manuel indirmeye devam edin. Seçim sizin!
YamaNX
Uygulama Tanıtım Videosu
www.instagram.com
YamaNX uygulamasını, daha önce hiçbir yazılım tecrübem olmadan tamamen yapay zeka desteğiyle sıfırdan geliştirmeye çalıştım. Bu nedenle ortaya çıkması uzun vaktimi alan, bolca emek içeren bir süreç oldu. Uygulamayı kullanırken herhangi bir hatayla karşılaşırsanız veya geliştirilmesi yönünde önerileriniz olursa lütfen benimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.
Özellikler
Bildiğiniz gibi uzun zamandır internette dağınık halde bulunan dosyaları derleyerek oluşturduğum Nintendo Switch Türkçe Yama Arşivini sizlerle paylaşıyordum. Ancak artık yamalara ulaşmayı ve kurulumu sizin için çok daha modern ve kolay bir hale getirecek yepyeni bir uygulama geliştirdim: YamaNX !
Artık oyunlarınızı Türkçe oynamak için iki farklı seçeneğiniz var. İster yeni YamaNX uygulamasıyla süreci hızlandırın, ister arşivlerden manuel indirmeye devam edin. Seçim sizin!
YamaNX
Uygulama Tanıtım Videosu
Sertay, Instagram: "Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması: YamaNX 📌 Eğer video işinize yaradıysa beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın! #nintendoswitch #nintendo #switchapp #keșfet"
326 likes, 64 comments - cilsertay, May 15, 2026: "Nintendo Switch Türkçe Yama Uygulaması: YamaNX 📌 Eğer video işinize yaradıysa beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın! #nintendoswitch #nintendo #switchapp #keșfet".
www.instagram.com
YamaNX uygulamasını, daha önce hiçbir yazılım tecrübem olmadan tamamen yapay zeka desteğiyle sıfırdan geliştirmeye çalıştım. Bu nedenle ortaya çıkması uzun vaktimi alan, bolca emek içeren bir süreç oldu. Uygulamayı kullanırken herhangi bir hatayla karşılaşırsanız veya geliştirilmesi yönünde önerileriniz olursa lütfen benimle iletişim kurmaktan çekinmeyin.
- Özel Geliştirilmiş Arayüz (SDL2): SDL2 ile tasarlanmış ultra hızlı, akıcı, modern ve özelleştirilebilir bir Switch arayüzü. Joy-Con ve Dokunmatik Ekran ile kusursuz çalışır.
- Otomatik Kurulum: Seçtiğiniz oyunun yamasını tek tıkla indirir ve SD kartınızdaki doğru klasöre otomatik olarak çıkartır.
- Dinamik Veri Çekme: Yamalar sürekli güncel kalacak şekilde çevrimiçi olarak listelenir.
- Arama ve Filtreleme: Entegre Switch klavyesi desteği ile devasa arşiv içinde istediğiniz oyunu anında arayıp bulabilirsiniz.
- Hızlı Erişim: Hakkında sayfası sayesinde Discord ve Destek gibi sayısız geliştirici QR koduna tek bir yerden saniyeler içinde ulaşın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Yöntem: Homebrew App Store (Otomatik Kurulum)
Uygulamayı doğrudan Switch üzerinden HB App Store aracılığıyla indirip kurabilirsiniz.
2. Yöntem: Manuel Kurulum
1) Github'dan releases sayfasından en güncel YamaNX.nro dosyasını indirin.
2) SD kartınızdaki switch/ klasörünün içine bu dosyayı atın. (Eğer klasör yoksa oluşturun: SD:/switch)
3) Switch üzerinden Homebrew Menu'ye (hbmenu) girip YamaNX uygulamasını çalıştırın.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yamaların yapımcısı ben değilim. Arşivde; Swatalk'ın 470'ten fazla ücretsiz yaması ile Soner Çakır, Sinnerclown, Profesör Pikachu, Dede00, emre, davetsiz57 gibi pek çok çevirmen arkadaşın internetten derlediğim çalışmaları yer alıyor. Tespit edebildiğim tüm isimleri oyun seçim ekranına ekledim.
Yama çevirmenlerinin muazzam emekleri için kendilerine oyuncu topluluğu adına çok teşekkür ederim.
PC'deki emülatörler için .nro uygulamasını exe olarak derledim. Ryujinx, Yuzu, Citron ve Eden'ı destekliyor. YamaNX.PC.exe'yi kurarak direkt kullanabilirsiniz. Ryujinx'te test edildi ve şuan çalışıyor gibi duruyor.
Android cihazlar için APK formatını derledim. Eden emülatörüyle uyumlu çalışıyor. Sadece YamaNX.apk dosyasını cihazınıza kurmanız yeterli.
YamaNX İndirme Linkleri:
HomeBrew App Store

-----------------------------------------------
GitHub

İletişim ve Destek
SertAy (YamaNX Geliştiricisi)
Uygulama hataları ve arşivdeki eksik yamaların eklenmesi için:SertAy Tüm Linkler: Linktree Sayfam
Swatalk (Yama Çevirmeni)
Discord Sunucusu: Katılmak İçin TıklayınDestek: Destek Olmak İçin Tıklayın
Soner Çakır (Yama Çevirmeni)
Discord Sunucusu: Katılmak İçin Tıklayın
SinnerClown Çeviri
Discord Sunucusu: Katılmak İçin TıklayınEkler
Son düzenleme: