Yardım Çözüldü-Teşekkürler-Turknet Ont Tplınk Be550

cares

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam herkese foruma yeni üye oldum ama biraz acil bir sorum var.

superonline fiberden, turknet gigafiber'e geçeceğim. binamda gigafiber altyapısı var. ekipler yarın gelecek o yüzden sabahtan koştur koştur gidip Tplink BE550 almayı düşündüm.

Sorum şu: Turknetin benim eve takacağı cihaz dahili ONT'li mi yoksa Harici ONT'li mi olacak? Eğer kurulum ekibi elinde dahili ONT'li cihazla gelirse "Abi Harici ONT istiyorum" deme şansım ve hakkım var mı?

Eğer kurulum ekibi dahili ONT'li cihazı zorlarsa napabilirim. Onu köprü görevi görecek şekilde BE550 ile kullanabilir miyim?

Önerileriniz olursa BE550 alternatiflerine de açığım.

Soru sorarken hatam olduysa özür dilerim. Forumda yeniyim.

daha yeni bağlattım.
2 seçenek sunuyorlar sana 1 ont+ modem - 2. secenek ai destekli dahili ont içerisinde olan modem
eğer ai destekli cihazı istemiyorum dersen(gelen destek ekibi o cihazdan cok sikayet aldığını söylediler) elindeki cihazı kullanabilirsin tabi.

Dahili ont li router ilk defa duyuyorum.
Bana ont + router verdiler, kendi routerimi takıp kullanıyorum.

Dahili ont li router ilk defa duyuyorum.
Bana ont + router verdiler, kendi routerimi takıp kullanıyorum.
superonline sormadan direkt öyle taktıgı icin bilemedim sorayım dedim çok sağolasın kardeş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

daha yeni bağlattım.
2 seçenek sunuyorlar sana 1 ont+ modem - 2. secenek ai destekli dahili ont içerisinde olan modem
eğer ai destekli cihazı istemiyorum dersen(gelen destek ekibi o cihazdan cok sikayet aldığını söylediler) elindeki cihazı kullanabilirsin tabi.
sağolasın teşekkür ederim

Ben tşk. ederim, hayırlı olsun.
Türknet rahat, kul. adı ve şifreyi veriyor. Cihaza girmeniz yeterli.
Bana Zte 3601p verdiler, çekim güzel ama yazılım kısıtlı. Reset attığınızda, net gidiyor.
Neden? Kul. adı ve şifre girecek yer yok.
Kendi cihazınızı kullanmak daha rahat ve mantıklı.
Bende Everest Ax3000-v1 aldım, cız. 10 numara. Tenda ax3000 ile aynı, etiket değişik.
Sizin cihaz kıdemli prof. cihaz. Uçarsınız.🤭

Ben tşk. ederim, hayırlı olsun.
Türknet rahat, kul. adı ve şifreyi veriyor. Cihaza girmeniz yeterli.
Bana Zte 3601p verdiler, çekim güzel ama yazılım kısıtlı. Reset attığınızda, net gidiyor.
Neden? Kul. adı ve şifre girecek yer yok.
Kendi cihazınızı kullanmak daha rahat ve mantıklı.
Bende Everest Ax3000-v1 aldım, cız. 10 numara. Tenda ax3000 ile aynı, etiket değişik.
Sizin cihaz kıdemli prof.
sağolasın kardeş teşekkür ederim. ev eski bina duvarları kalın ve büyük oldugu icin mecburen alıyorum onu da.
ont istiyorum diye belirtince mırın kırın yaparlar mı bilmiyorum ama ısrar ederim. onlar beni biz şu saatte gelecegiz diye aradıklarında o sırada söylemem şart mı? pek ugrasmak istemiyorum ve hakim değilim endişeliyim de. onlar gidşnce taksrım cihazımı

O konuyla ilgili, TurknetForum'a yazın.
Ya da; TurknetDestek'e özel mesajdan, yazıp bilgi alın.
https://forum.donanimhaber.com/turknet-destek-burada--129746005
Ben hiç duymadım dahili ontli. Arkadaşın dediği doğruda olabilir, yeni sistem nasıl bilemiyorum. 1.5 sene oldu benim.
Ont için bazısına Zyxel ve Zte, router içinde Zte,Zyxel veya Vantiva veriyorlar. Ellerinde o an bulunan cihaza göre

Selam herkese foruma yeni üye oldum ama biraz acil bir sorum var.

superonline fiberden, turknet gigafiber'e geçeceğim. binamda gigafiber altyapısı var. ekipler yarın gelecek o yüzden sabahtan koştur koştur gidip Tplink BE550 almayı düşündüm.

Sorum şu: Turknetin benim eve takacağı cihaz dahili ONT'li mi yoksa Harici ONT'li mi olacak? Eğer kurulum ekibi elinde dahili ONT'li cihazla gelirse "Abi Harici ONT istiyorum" deme şansım ve hakkım var mı?

Eğer kurulum ekibi dahili ONT'li cihazı zorlarsa napabilirim. Onu köprü görevi görecek şekilde BE550 ile kullanabilir miyim?

Önerileriniz olursa BE550 alternatiflerine de açığım.

Soru sorarken hatam olduysa özür dilerim. Forumda yeniyim.
zte marka ont cihazı ve modem veriyorlar, faturana dahil ekstra bir ücret yok. Kendi cihazını kullanmak istiyorsan belirtirsen yardımcı olurlar muhtemelen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,089
Üyeler
196,889
Son üye
tars
Geri