Dark_Chief
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
Fazladan TT kodu olan var mı hayrına kullansamAlıntıyı görüntüle
TT idefix koduyla 3294 TL düşüyor ve birçok karta vade farksız taksit seçeneği mevcut
Fazladan TT kodu olan var mı hayrına kullansamAlıntıyı görüntüle
TT idefix koduyla 3294 TL düşüyor ve birçok karta vade farksız taksit seçeneği mevcut
İdefix için soruyorsan şimdi baktım ama gözükmüyor kampanya bitmiş olabilirFazladan TT kodu olan var mı hayrına kullansam
Arctic III 360 mı kullandınız yoksa III 360 pro yumu kullandınız?Hem Arctic 3 360mm hem Enermax 360mm kullandım. O dönem sanırım 7950x kullanıyordum sıcaklık farkı sadece 1 derece yada 2 derece falandı. Fiyatı Arcticin çok aşağısında olduğu için çok mantıklı soğutucu, sessizde ayrıca.
Evet hocam teşekkür ederim yinedeİdefix için soruyorsan şimdi baktım ama gözükmüyor kampanya bitmiş olabilir
III 360'dı hocamArctic III 360 mı kullandınız yoksa III 360 pro yumu kullandınız?
Eski ve köklü bir markadır.Enermax iyi bir markamıdır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
galiba ilk defa duydum
Genelde üretici tarafından bir MSRP belirlenir. Bunu üreticinin satıcıya son kullanıcıya satmasını tavsiye ettiği fiyat olarak düşünün. Yalnız satıcı bu fiyata bağlı kalmak durumunda değildir. Genelde kendi istedikleri fiyatlara satarlar. 2200 liraya alacağın sıvı soğutma 10000 liralık olandan kötüdür anlamına gelmez. Eminim konudaki ürünün 2-3 katı fiyatına daha kötü soğutucular satılıyordur. Bugün Enermax 360mm'yi BetaPlus 3500'e satar. Çok talep olur stok kalmaz yarın 5000'e satar. O yüzden forumdaki indirimleri takip ediyoruz ve ürünlerini fiyatına göre değerlendirip ihtiyacı olan insanlara tavsiye ediyoruz. Umarım açıklayıcı olmuştur.Sıvı soğutucular hakkında merak ettiğim bir şey var. Fiyatları yanı sıra özellikleri nasıl belirleniyor 2200TL ye de var 10.000 TL ye de 360 lık soğutucu var farkı nasıl belirleniyor acaba?
Anladım yani şirketlerin bir nevi kendi kafasına göre fiyat atmasının sonucunda oluşan fiyat tepesi gibi bir olay. Bazı şirketler ise 2200-2500 gibi uygun fiyatlara satabilir ancak bu kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Olarak anladımGenelde üretici tarafından bir MSRP belirlenir. Bunu üreticinin satıcıya son kullanıcıya satmasını tavsiye ettiği fiyat olarak düşünün. Yalnız satıcı bu fiyata bağlı kalmak durumunda değildir. Genelde kendi istedikleri fiyatlara satarlar. 2200 liraya alacağın sıvı soğutma 10000 liralık olandan kötüdür anlamına gelmez. Eminim konudaki ürünün 2-3 katı fiyatına daha kötü soğutucular satılıyordur. Bugün Enermax 360mm'yi BetaPlus 3500'e satar. Çok talep olur stok kalmaz yarın 5000'e satar. O yüzden forumdaki indirimleri takip ediyoruz ve ürünlerini fiyatına göre değerlendirip ihtiyacı olan insanlara tavsiye ediyoruz. Umarım açıklayıcı olmuştur.