Asus Tuf 5070 Bu Fiyata Almaya Değer mi?

bende anlamıyorum amd sevmiyoruz dedikçe sürekli amd önerilmeside garip gerçekten 5070ti indirimde çok fazla oynamıyo hocam ya baktım analizlere son 1 ayda bile 50 dan aşağı düşmemiş 50 ye çıkamam ki bana 5070 bile fazla sadece şu tuf serisine 40 versek kazıklanmış mı oluruz anakartımla kombin olarak da güzel uyar diye düşündüm tuf serisi anakart kullandığım için yoksa gidip trio da alıp geçerim o dert değil
Render hariç her anlamda daha iyi bir kart biz sadece öneriyoruz karar senin ve tekrar söylüyorum 5070Ti 45-46K görüyor hatta geçen 1-2 ay içinde 41K bile oldu Inno3d modeli indirim bekleyip çekersin ki fersah fersah daha iyi bir kart 5070Ti kesinlikle başta önerim o olur. 5070 bu paraları gram haketmiyor tuf olan hiç haketmiyor. Ekran kartı ile anakart kombinin zerre anlamı yok kıyafet kombini yapmıyorsun en ucuzunu al geç zaten fiyatını haketmiyor kart. Sadece oyun oynayacaksan 9070 XT öneririm her iki tarafta da sorunlar var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

soğutması ve sessizliği iyi olan bi model bakıyorum hocam teşekkür ederim asus msi dan başka marka almam kolay kolay bu seride paramı ona göre topladım marka önemli benim için
Windforce, Ventus gibi modeller haricindeki kartlar gayet serin ve sessiz çalışıyor daha da sessiz ve serin olsun dersen uv yapar geçersin performans kaybında olmaz.

soğutması ve sessizliği iyi olan bi model bakıyorum hocam teşekkür ederim asus msi dan başka marka almam kolay kolay bu seride paramı ona göre topladım marka önemli benim için
Valla hocam az daha biriktir bari 47 ye falan 5070Ti satıyor vatan gece indirimlerinde. 5070 hakkaten kötü bir kart. Daha geçen adam forzada vram yetmiyor diye konu açtı.

AMD almamakla ne kadar isabetli karar verdiğini AMD yeni seri ürettiğinde anlayacaksın. Nvidia için PNY'nin güzel serisi var, Asus ya da MSİ'ın ismi var ama ben senelerce İnno3D falan kullandım, PNY kullandım, şu anda da Zotac 4070S kullanıyorum 2 fanlı, bu markaların giriş seviyeleri Asus'unkinden de MSİ'ınkinden de iyi oluyorlar.
https://www.sinerji.gen.tr/pny-gefo...an-karti-p-57999?utm_campaign=akakce&v=1.70.2 ben olsam düşünürdüm.

Şu modele de bakabilirsiniz MSI ın en üst segment modeli diye biliyorum https://www.akakce.com/ekran-karti/...vgs-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,903095718.html

Ama trio ile TUF arasında kaldıysanız ben TUF modelini tercih ederim trio dan daha sessiz bir model.

Şu modele de bakabilirsiniz MSI ın en üst segment modeli diye biliyorum https://www.akakce.com/ekran-karti/...vgs-192-bit-gddr7-12-gb-fiyati,903095718.html

Ama trio ile TUF arasında kaldıysanız ben TUF modelini tercih ederim trio dan daha sessiz bir model.
benimde aklımda tuf vardı hocam işte 40 bine geliyodu bana trio en düşük 39 a satılıyor 1 bin lira için tuf tercih etsek nolur diye düşünüyorum hala zula csgo ets2 için 16gb vrama ihtiyacım yokki adıma faturalı ürün almadım bu zamana kadar o yüzden adıma faturalı sıfır almak istiyorum artık 2.el den başkasının adına mal almaktan bıktım valla artık kendime ait sıfır alıcam ne olursa olsun 1 2 gün bekliycem baktım hareket yok fiyatlarda tuf alıp geçicem büyük ihtimalle fiyatı artarsa trio alırım artk kısmet diyelim

benimde aklımda tuf vardı hocam işte 40 bine geliyodu bana trio en düşük 39 a satılıyor 1 bin lira için tuf tercih etsek nolur diye düşünüyorum hala zula csgo ets2 için 16gb vrama ihtiyacım yokki adıma faturalı ürün almadım bu zamana kadar o yüzden adıma faturalı sıfır almak istiyorum artık 2.el den başkasının adına mal almaktan bıktım valla artık kendime ait sıfır alıcam ne olursa olsun 1 2 gün bekliycem baktım hareket yok fiyatlarda tuf alıp geçicem büyük ihtimalle fiyatı artarsa trio alırım artk kısmet diyelim
Hocam indirim olacağını sanmıyorum. 1000 lira dediğin nedir bugün git çamur gibi tavuk dürüm söyle 500 lira istiyolar eğer TUF un stoğu biterse veya zamlanırsa gönlünde kalmasın sipariş ver geç içine sinen neyse en önemlisi o ürünü almak. İlla en mantıklı ürünü almak zorunda değilsin.

AMD almamakla ne kadar isabetli karar verdiğini AMD yeni seri ürettiğinde anlayacaksın. Nvidia için PNY'nin güzel serisi var, Asus ya da MSİ'ın ismi var ama ben senelerce İnno3D falan kullandım, PNY kullandım, şu anda da Zotac 4070S kullanıyorum 2 fanlı, bu markaların giriş seviyeleri Asus'unkinden de MSİ'ınkinden de iyi oluyorlar.
https://www.sinerji.gen.tr/pny-gefo...an-karti-p-57999?utm_campaign=akakce&v=1.70.2 ben olsam düşünürdüm.
AMD almamakla ne kadar isabetli karar verdiğini AMD yeni seri ürettiğinde anlayacaksın
bu sözünüzden ne anlamamız lazım hoca ?
amd yeni kart çıkartsa da nvidia gibi kartlarına kısıtlı yazılım desteği vermiyor :)

bu sözünüzden ne anlamamız lazım hoca ?
amd yeni kart çıkartsa da nvidia gibi kartlarına kısıtlı yazılım desteği vermiyor :)
Sorunlu yazılım desteği veriyor :)

Örnek Rx400 serisi hatalarıyla boğuşurken 500 serisi çıktı, 400 daha çok hata aldı, sorunları çözülmeden rafa kalktı kartlar, aynısı Rx500 için de söylenebilir ben Rx590 kullanıyordum kartın sorunları çözülecek diye beklerken kart Rx570 oldu voltaj kısa kısa, sorunları hiçbir zaman çözülmedi. Sonra Rx5000 serisi zaten ölü doğdu onu geçtim, 6000 serisi sorunları 7000 gelince arttı. Amd önce hatalarını çözemediği kartlarını toplatsın.

İçine en çok hangisi siniyorsa onu al hocam

Alın geçin bence fiyatlar daha da artmadan
Şu an en az fiyat veren site ucuzbudur.com diye Bi site var ordan da almak istemiyorum iade vs olması durumunda sorun yaşamamak için yetkili satıcı olan yerden almak daha doğru olur diye düşünüyorum o yüzden gaming gen tr de 39 dan 40 a çıkmış fiyatı o düşer illaki onu bekliyim diyorum normalde dün alıcaktım karar veremedim tuf mı trio mu alsam diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,963
Üyeler
196,863
Son üye
LegolasCastro
Geri