frostybite
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 619
Render hariç her anlamda daha iyi bir kart biz sadece öneriyoruz karar senin ve tekrar söylüyorum 5070Ti 45-46K görüyor hatta geçen 1-2 ay içinde 41K bile oldu Inno3d modeli indirim bekleyip çekersin ki fersah fersah daha iyi bir kart 5070Ti kesinlikle başta önerim o olur. 5070 bu paraları gram haketmiyor tuf olan hiç haketmiyor. Ekran kartı ile anakart kombinin zerre anlamı yok kıyafet kombini yapmıyorsun en ucuzunu al geç zaten fiyatını haketmiyor kart. Sadece oyun oynayacaksan 9070 XT öneririm her iki tarafta da sorunlar var.bende anlamıyorum amd sevmiyoruz dedikçe sürekli amd önerilmeside garip gerçekten 5070ti indirimde çok fazla oynamıyo hocam ya baktım analizlere son 1 ayda bile 50 dan aşağı düşmemiş 50 ye çıkamam ki bana 5070 bile fazla sadece şu tuf serisine 40 versek kazıklanmış mı oluruz anakartımla kombin olarak da güzel uyar diye düşündüm tuf serisi anakart kullandığım için yoksa gidip trio da alıp geçerim o dert değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Windforce, Ventus gibi modeller haricindeki kartlar gayet serin ve sessiz çalışıyor daha da sessiz ve serin olsun dersen uv yapar geçersin performans kaybında olmaz.soğutması ve sessizliği iyi olan bi model bakıyorum hocam teşekkür ederim asus msi dan başka marka almam kolay kolay bu seride paramı ona göre topladım marka önemli benim için