❌İndirim Bitti! Gamebooster Prıme 240w Rgb 240mm Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu 1.599₺

Aydi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,580
Stok 10 adet, hemen hemen yarı fiyatına inmiş. 2.000'e düşse alınmaz derdim bu fiyattan bence alınabilir.

1780267554287.webp

Link: https://www.itopya.com/gamebooster-prime-240w-rgb-240mm-beyaz-islemci-sivi-sogutucu_u31865

Bence bu fiyatta hala Pearless Assassin, Phantom Spirit ve MP7>>

Canı sıvı soğutucu çekenlerin Ocypus Delta modellerinde tekrar indirime girmesini beklemesi daha sağlıklı olur gibi.

Bence bu fiyatta hala Pearless Assassin ve MP7>>

Canı sıvı soğutucu çekenlerin Ocypus Delta modellerinde tekrar indirime girmesini beklemesi daha sağlıklı olur gibi.
Benim de tercihim o olur ama sıvı soğutma aşkıyla yanıp tutuşan ve bir türlü laf anlatamadığın bir kitle var. O kitleye sus payı olarak bu indirim mantıklı.

Benim de tercihim o olur ama sıvı soğutma aşkıyla yanıp tutuşan ve bir türlü laf anlatamadığın bir kitle var. O kitleye sus payı olarak bu indirim mantıklı.
Ya şimdi bunu alsan seneye pompası cortlar mı falan diye dert edineceksin hiç gerek yok 400₺ daha koyar Phantom Spirit alırım daha çok soğutur valla :D

Yani ben :) evet mantıklı çift fanlı sıvı soğutucu ayarında var kule tipi bu fiyata ancak gel gelelim görüntüsü gerçekten çok kaba geliyor bana ayrıca ben birde şu açıdan bakıyorum kule tipini taktım üst kısmada hava akışını iyileştirmek için fan takmam isterim sıvı soğutma ike ikisinide kısmen çözmüş oluyorum .

Kule tipi istemeyenler için güzel fiyat

Ya şimdi bunu alsan seneye pompası cortlar mı falan diye dert edineceksin hiç gerek yok 400₺ daha koyar Phantom Spirit alırım daha çok soğutur valla :D
hocam phantom spirit vardı sattım sıvı soğutma kullanıyorum gameboosterın 7800x3D de daha iyi soğutuyor voltaj dengelenmesi yaşamıyorum

Sıvı soğutma varken aynı paraya hava soğutma alan adamda gıcırdama vardır.
Aynı paraya daha iyi soğutan, daha sessiz, daha uzun ömürlü, daha az güç tüketen ve daha ucuz bir hava soğutma varken millet keriz mi sıvı soğutma alsın? Bu kadar bilinçsiz bir yorum yapılabilirdi.

Hava mı sıvı mı çok gereksiz. Bu fiyata alınmazmış vb. İkinci el fiyatına satılıyor ve alınır tabi ki.

Arkadaşlar olay soğutma değil. Olay görüntü. Kule tipi soğutucu ile sıvı soğutmanın görüntü ve premium hissi aynı değil. Sıvı soğutma seviliyor ve insanlar beğeniyor.

Ben yıllarca hava soğutma kullandım. En son bir tane sıvı soğutma aldım :). Gerçekten hoş duruyor. Sıcaklıklar da aynı sayılır. Öyle aşırı sıcaklık manyağı değilseniz çok önemi yok.

Geri