BugategAyas
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
Birader çoğu konuda ben de seninle aynı fikirdeyim. Ancak RAM konusunda işler çok farklı. Bak yapay zeka sebebiyle RAM fiyatları yükseldi dediler. Geçen yıl 1800 TL civarı olan bu RAM, bu yıl 10000 TL bandında. Diyorlar ki yapay zeka balonu patlayacak. Ben de diyorum ki nah patlar! Yapay zeka her gün gelişmeye devam ederken, bir sıçramada devrim niteliğinde özelliklerle karşımıza çıkarken, ben tutup da yapay zeka yakında bitecek dersem bu aptallıktan başka bir şey olmaz. TR'de fiyatı yükselen hangi ürün tekrar eski fiyatına dönmüş? PC parçaları ile diğer şeyler arasında kıyas yapılmaz. Bu sektör çok farklı çünkü!16GB RAMe 10 bin verilmez arkadaşlar. Siz alıyorsunuz diye fiyatlar aşağı çekilmiyor, çekileceği varsa. Yapay zeka filan hikaye bir yol tutturdular ordan milleti koparıyorlar. Aynısı işlemci ve ekran kartları için de olmuştu. Şu ramin fiyatı maksimum 3 bin olmalı. Sarı sitede dediğiniz ramler de vatan indiriminden almış 2 katı fiyatına satan al satçılar. Onlara da fırsat vermeyin. DDR4 sistem de kalın. İlla düşecek fiyatlar