Öneri Mauspad Öneresi Verir Misiniz ?

Tugayyy

80+
Reaksiyon skoru
38
Merhabalar 4 yıldır ''SteelSeries Qck+ Large Gaming Mauspad'' kullanıyorum artık yıpranmaya başladı yeni mauspad önerilerine tavsiyelerine açığım tekrar aynısını sipariş vermeden önce fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler ''Fps oyunları oynuyorum''

Dostum bende fps oyuncusuyum bunu kullanıyorum büyük ve yüzeyi baya iyi storm yüzey kullanıyorum hızlı olan yüzey ama bütçen kısıtlıysa mousepada o kadar vermek istemiyorsan logitech in büyük 400 500 tl lik mousepadları bile fazlasıyla işini görür kullandığımdan söylüyorum

Merhabalar 4 yıldır ''SteelSeries Qck+ Large Gaming Mauspad'' kullanıyorum artık yıpranmaya başladı yeni mauspad önerilerine tavsiyelerine açığım tekrar aynısını sipariş vermeden önce fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler ''Fps oyunları oynuyorum''
bütçe ne kadar?
Wraith Spirit of Aim Pro, Wraith Ace Series Poron serisine bakabilirsin.
klassegear'ın ürünlerine bakabilirsin.

Dostum bende fps oyuncusuyum bunu kullanıyorum büyük ve yüzeyi baya iyi storm yüzey kullanıyorum hızlı olan yüzey ama bütçen kısıtlıysa mousepada o kadar vermek istemiyorsan logitech in büyük 400 500 tl lik mousepadları bile fazlasıyla işini görür kullandığımdan söylüyorum
Bütçe olarak bir sorun yok iyi bir şey alıp tekrar 3 4 yıl kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bütçe ne kadar?
Wraith Spirit of Aim Pro, Wraith Ace Series Poron serisine bakabilirsin.
klassegear'ın ürünlerine bakabilirsin.
4 bin seviyesine kadar çıkabilirim

Bütçe olarak bir sorun yok iyi bir şey alıp tekrar 3 4 yıl kullanmak istiyorum

4 bin seviyesine kadar çıkabilirim
Bence 4k seviyesine çıkmana gerek yok madem fps oyuncususun benim gibi Wraith ace serise poron mousepad gayet iyi storm modeli almanı tercih ederim birde gri rengini bence alma ben aldım görüntüsü mükkemmel fakat 3-4 ayda bir temizliyorum çabuk kirleniyor

Bence 4k seviyesine çıkmana gerek yok madem fps oyuncususun benim gibi Wraith ace serise poron mousepad gayet iyi storm modeli almanı tercih ederim birde gri rengini bence alma ben aldım görüntüsü mükkemmel fakat 3-4 ayda bir temizliyorum çabuk kirleniyor
Teşekkürler yorumlarda herkes memnun sipariş geçeceğim

eğer fiyatta sınır yoksa ben razer gigantus v2 kullandım baya iyiydi en son lekeler çıkmıyor diye değiştiricem bende 2-3 bir şeyler baktım ve atk sky mouse pad almaya karar verdim bence sende bir bak hybrid ve qck den daha iyi

birde bu itopya iadesi nasıl yapıcam mousepad aldım iade etmek istiyorum saat 17.00 dan beri 26 kişilik sırayı bekliyorum 18 de kapanacak

Geri